Rakija

Manastir Kovilj Dunja
RAKIJA Manastir Kovilj Dunja

Rakija Manastir Kovilj Dunja čuva se minimun tri godine i odležava u manastirskom podrumu Rakija je tradicionalni srpski proizvod. Pije se za dobro jutro i

Vilina dunja
RAKIJA Vilina Dunja

Rakija Vilina Dunja je destilat spravljen od isključivo srpske sorte dunje Rakija se u Srbiji proizvodi od davnina. Proizvodi se od različitih vrsta voća. Najčešće

RAKIJA Viljamovka Takovo
RAKIJA Viljamovka Takovo

Rakija Viljamovka Takovo savršena je za zimske dane Rakija Viljamovka Takovo dobar je i aperitiv, jer otvara apetit Rakiju nazivaju đavoljim pićem, a često nosi

Rakija Tok
RAKIJA Stom travarica

Rakija Stom travarica sjajno će se uklopiti uz aromatične sireve sa plavom plesni, kao što je gorgonzola Kada se spomene rakija prvo što na pamet

Nirvana Zaric
RAKIJA Zarić Vilijamovka

Nirvana iz destilerije Zarić je vrhunska domaća rakija od kruške vilijamovke, kristalno providne boje, nežna i suptilna i na mirisu i na ukusu Rakija spada

KONJAK Meukow V.S.O.P. Superior

Konjak Meukow V.S.O.P. Superior odležava duže od četiri godine u francuskim hrastovim bačvama i vinski je destilat koji će vas oduševiti  Konjak je vrsta brendija

RAKIJA Manastir Kovilj Dunja

Rakija Manastir Kovilj Dunja čuva se minimun tri godine i odležava u manastirskom podrumu Rakija je tradicionalni srpski proizvod. Pije se za dobro jutro i

DŽIN Tanqueray Nº Ten

Džin Tanqueray Nº Ten je ultra premium džin – vrlo je pitak i kremaste je teksture Džin ima viševekovnu tradiciju. Otac džina je holandski lekar

VOTKA Grey Goose

Votka Grey Goose spada u premium spirite i proglašena je za najbolju votku na svetu Votka potiče iz Istočne Evrope. Naziv je dobila po ruskoj,

TEKILA 1800 Anejo

Tekila 1800 Anejo pravi se od agave koja je isključivo stara osam godina i zato ima karakterističan i prefinjen ukus Tekila se u Srbiji ispija

Burbon Jim Beam

Burbon Jim Beam se obično služi čist, razređen sa malo vode, preko kockica leda, mešan sa sodom, ili u koktelima Škoti i Irci se sigurno