Marketing

Zahtev za Media kit

U okviru Spirit Style magazina nalazi se print i online izdanje časopisa Spririt Style, digitalna platforma spiritstyle.rs, aplikacija za smart phone , stranice na socijalnim medijima, te web alati koji sinergijski povezuju ceo projekat u jednu smislenu celinu. Modeli oglašavanja u Spirit Style magazinu podeljeni su na dve grupe i to oglašavanje u printu i oglašavanje u digitalnom formatu.

U printu vam nudimo više modela oglašavanja – oglasne strane, pr i native tekstove, sponzorisanje rubrika, klasične insertere sa katalozima proizvoda, insertere sa uv lakom, blok knjižice i slično.

U online formatu nudimo standardne banere, pr i native tekstove, sponzorisanje rubrika, pozicioniranje tekstova na prvoj strani digitalne platforme, iskakajuće banere, bustovanje vaših objava preko socijalnih medija, postavljanje kataloga proizvoda na digitalnu platformu, postavljanje adresara, linkovanje ka ciljnoj grupi i slično.

Takođe, u mogućnosti smo da vam ponudimo  sponzorisana pozicioniranja,  linkovanje na pretraživačima i newsletter kampanje, ali i oglašavanje putem newsletter-a.