RAKIJA Branko šljiva

rakija branko šljiva

Rakija Branko šljiva proizvodi se po posebnoj recepturi čime je tradicionalna šljivovica dobila potpuno nov karakter

Belgrade Urban Distillery je kraft destilerija u kojoj se proizvodi preko 20 vrsta rakija i ostalih spirita u ograničenim serijama. Proizvodnju obavljaju na tri destilaciona aparata od 120 do 300 litara.

Rakija iz Beograda

Voćnjaci i primarna proizvodnja nalaze se na jugu Srbije, dok se u Beogradu na Dorćolu obavlja završni deo proizvodnje od odležavanja i starenja do flaširanja. Poštujući tradicionalan način proizvodnje, dvostrukom destilacijom u malim bakarnim kazanima i uz smele recepture i nove kombinacije ukusa Belgrade Urban Distillery otvorenog tipa predstavlja srpsku rakiju na potpuno nov način.

Rakija u koktel baru

Sve posude sa proizvodima imaju jasno istaknute hemijske analize koje garantuju sastav i kvalitet, a sve rakije i likeri se mogu degustirati, ali i na licu mesta flaširati.   U okviru destilerije, nalazi se restoran i koktel bar, tako da osim u premium destilatima gosti mogu da uživaju i u specijalitetima domaće i internacionalne kuhinje.

Rakija Branko

Rakija Branko je ponos destilerije, a proizvodi se po posebnoj recepturi čime je tradicionalna šljivovica dobila potpuno nov karakter. Odležava u buradima od srpskog hrasta najmanje dve godine, a preporuka je da se konzumira isključivo s kockom leda da bi joj se što bolje otvarile kompleksne mirisne note zrelih šljiva, začina i čokolade. Rakija Branko poseduje boju tamnog ćilibara, u mirisu u prvom planu oseti se med i zrelo voće, dok kasnije preovladava miris slatkog od dunja. U ukusu se osete zrele šljive i prijatna aroma hrasta.
Preporuka je da se pije blago rashlađena.

Stil Voćna rakija
Alkohol 50 %
Temperatura serviranja 10°C

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
U fokusu