RAKIJA Iskrena

rakija iskrena

Rakija od šljive Iskrena proizvodi se od 5 sorti šljive, crvene ranke, požegače,  moravke, čačanske rodne i čačanske lepotice

Porodična destilerija Kokanović nalazi se na obroncima planine Rajac u selu Slavkovci i u svojoj ponudi ima ekskluzivne rakije brenda Iskrene.

Tokom rada, u destileriji se oslanjaju na savremenu tehnologiju i iskustvo, ali im to nije dovoljno, jer da bi proizveli prestižne spirite i dalje istražuju raznovrsne arome, uče o voću, a na dnevnom nivou prate svetske inovacije i novosti.

Rakija porodični ponos

Od početka do kraja, svaki njihov proizvod jeste plod porodičnog rada i to je ono na šta su najponosniji.

Njihova misija je da srpski spirit stave na svetsku mapu pića i zato je danas njihova rakija brenda Iskrena dostupna u restoranima, hotelima, pre svega u Srbiji, a sve više i u regionu.

Rakija od pet sorti šljive

Rakija od šljive Iskrena proizvodi se od 5 sorti šljive – crvene ranke, požegače, slatke moravke, čačanske rodne i čačanske lepotice.

Zato rakija Iskrena svoj bogat i ukus duguje ovoj jedinstvenoj mešavini po kojoj je prepoznatljiva. Destilati u kupaži su stari između 3 i 8 godina, u domaćim hrastovim burićima koji je oplemenjuju  blagim, ali osetnim aromoma cimeta i vanile i daju joj intenzivnu smeđu boju.

Rakija od šljive Iskrena poseduje finu aromu i vrlo je pitka, dok se u završnici oseti još dugo na nepcima.

Zbog svoje pitkosti, ona je odličan saveznik i kao aperitiv i kao dižestiv. Često se konzumira na okupljanjima, posle napornog poslovnog dana, na sastancima ili nakon poslovnog uspeha.

Služi se na sobnoj temperaturi.

 

Stil Voćna rakija

Alkohol 40%

Temperatura serviranja 18-20°C

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
U fokusu