RAKIJA Servia Malina

RAKIJA Servia Malina

Rakija Servia Malina je nešto što do sada niste bili u prilici da probate

Škoti se ponose viskijem. Francuzi uvažavaju svoj konjak. A u Srbiji se busaju u grudi zbog rakije. Zato, nije lako u zemlji rakijaša napraviti jedinstvenu rakiju. Ipak, inspirisani tradicijom, destilerija Servia proivodi odličnu rakiju. I to isključivo oslanjajući se na ličnu tehnologiju. Pošto su uz pomoć nje iznedrili besprekoran destilat. Inžinjeri koji stoje iza rakije Servia – imaju jedinstven hobi, a on je zaslužan za interesantan ukus. Njihov hobi je kreiranje vrhunske rakije.

Rakija Servia – Rakija visokokvalitetne proizvodnje

Naime, gonjeni zakonima svoje profesije – Oni su rešili da pronađu zadovoljstvo. I to u grozničavom traženju i otklanjanju najsitinijih nedostataka. Tehnolozi su uspelii da trijumf znanja pretoče u bocu – Isključivo da bi dobili visokokvalitetnu rakiju. Tehnolozi u ovoj destileriji smatraju da bez velike strasti nema ni ekskluzivne rakije. Oni ističu da žele da postanu ambasadori naše zemlje – Naravno kada je reč o rakiji. Smatraju da je kvalitet rakije stvar prestiža. Ali i ličnog integriteta. Izneti rakiju na sto – znači poslati poruku prijateljstva. Zato je njihov moto: “Servia na stolu: mir u srcu, vatra u duši”.

Rakija Servia od maline

Destilerija Servia u ponudi ima rakiju od šljive, vilijamovke, kajsije i maline. Rakija Servia Malina predstavlja trijumf znanja. Ali i trijumf posvećenosti i tehnologije. Rakija Servia Malina je potpuno drugačija od svega što ste do sada probali. Ona nastaje na obroncima  Rudnika gde se beru plodovi malina. Za ovu rakiju se govori da je salonska rakija. Ona je kristalno jasna rakija. I ima prefinjen voćni miris.

Rakija Servia Malina – Rakija prefinjenog ukusa

Aroma ove voćne rakije je izražena i dobro razvijena. Pri nosu daje raskošan, čist, tipičan miris malina. Ujedno je dopadljivog i kompleksnog bukea. Rakija Servia Malina je vrlo pitka. Na nepcu se oseti prirodan ukus maline. A posle prvog gutljaja dugo se oseti i u završnici. Završnica je vrlo duga i intenzivna.

Servira se na sobnoj temperaturi.

 

Stil Voćna rakija

Alkohol 40%

Temperatura serviranja 15°C

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
U fokusu