RAKIJA Veselinović Kruška Kaluđerka

Veselinović Kruška Kaluđerka

Na mirisu dominira sortni sklad, aroma je dopadljiva, ukus je pun, dok je kompletan utisak odličan, a rakija skladno balansirana -Rakija Kruška Kaluđerka Veselinović

Rakija od kruške kaluđerke nije baš tipična rakija na našem tržištu. Ona je nešto drugačija i ne baš često u ponudi na tržištu Srbije.

Neka vaš izbor bude neuobičajen i birajte nešto drugačije i nešto različito od svakodnevne ponude, te neka vaš izbor bude rakija od kruške kaluđerke iz destilerije Benišek-Veselinović.

Ova voćna rakija prepečenica, sa posebnim odabirom plodova kruške kaluđerke, spravljena je i čuvana na tradicionalan način. U njenoj proizvodnji su korišćene metode tipične za vekovno nasleđe u kreiranju rakija u Sremskim Karlovcima. Ovo je destilat sa puno nagrada, ali i rakija kojom se destilerija Benišek – Veselinović posebno ponosi.

Rakija Kruška Kaluđerka iz destilerije Benišek – Veselinović je vrhunski destilat, punog ukusa i istaknutih aroma. Međutim, ovo nije agresivna rakija, već nežna i suptilna, te rakija koja već na mirisu budi sva vaša čula. Na mirisu dominira sortni sklad, aroma je dopadljiva, ukus je pun, dok je kompletan utisak odličan, a rakija skladno balansirana.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
U fokusu