RAKIJA Probajte Pruna Vilijamovka

Probajte Pruna Vilijamovka

Važno je da rakiju birate, ali birajte najbolje, a evo i zašto

Kruška vilijamovka spada u red najcenjenijih sorti kruške, zbog svoje naglašene aromatičnosti. Sočna vilijamovka, koja se prilikom zagriza pretvara u medni sok, sinonim je rane jeseni. Međutim, kada se takva kruška vilijamovka pretoči u fini destilat, koji prilikom ispijanja zagreva toplinom svaki deo našeg tela, dobijamo rakiju koju bi vam preporučili. Posebno bi vam preporučili ovakvu rakiju tokom zimskih meseci, ali sigurno nećete pogrešiti ako vaš odabir i tokom cele godine bude Pruna Vilijamovka.

Važno je da rakiju birate, ali birajte najbolje. Birajte destilat vilijamovke čiji je miris koncentrovan, dominantno voćni, sa jasnom aromom zrele kruške, žutog voća, meda i cvetnih tonova. Vodite računa da u ustima bude ekstraktivna, snažna, blago slatkasta, te da vam se tokom ispijanja dogodi voćna impresija. Budite isključivi i tražite samo od rakije vilijamovke da koncentrovan ukus kruške i prijatna voćna slast, ostavljaju punu, zaokruženu i mekanu impresiju na nepcima. Neka vaš izbor bude bez kompomisa i nemojte dopustiti da vaš izbor ne bude uzbudljiva, duga, voćna završnica, u kojoj se osete fine sekundarne, ali i tercijarne arome najfinije kruške vilijamovke.

Upravo te arome i elegancija su sačuvane i pretočene u premijum proizvod Pruna Vilijamovka – rakija od kruške i neka ona bude vaš izbor kada birate rakiju spravljenu od Vilijamovke.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

DŽIN Starina Novak Barik

DŽIN Starina Novak Barik

Džin Starina Novak Barik ima kompleksan ukus i miris, a prilikom ispijanja prepliću se note hrastovine i kleke Britanski vojnici

Dzin Tanqueray

DŽIN Tanqueray Nº Ten

Džin Tanqueray Nº Ten je ultra premium džin – vrlo je pitak i kremaste je teksture Džin ima viševekovnu tradiciju.

JAPANSKI VISKI Yamazaki 12

JAPANSKI VISKI Yamazaki 12

Japanski viski Yamazaki 12 je preporuka Spirit Style magazina za predstojeće jesenje dane Za očekivati je da novembar bude hladan,

RESTORAN Red Bread

RESTORAN Red Bread

Ukoliko ste posetili restoran Red Bread, obavezno probajte lososa sa slatkim terijaki sosom, serviranog sa basmati pirinčem, koji je začinjen