RAKIJA Probajte Pruna Vilijamovka

Probajte Pruna Vilijamovka

Važno je da rakiju birate, ali birajte najbolje, a evo i zašto

Kruška vilijamovka spada u red najcenjenijih sorti kruške, zbog svoje naglašene aromatičnosti. Sočna vilijamovka, koja se prilikom zagriza pretvara u medni sok, sinonim je rane jeseni. Međutim, kada se takva kruška vilijamovka pretoči u fini destilat, koji prilikom ispijanja zagreva toplinom svaki deo našeg tela, dobijamo rakiju koju bi vam preporučili. Posebno bi vam preporučili ovakvu rakiju tokom zimskih meseci, ali sigurno nećete pogrešiti ako vaš odabir i tokom cele godine bude Pruna Vilijamovka.

Važno je da rakiju birate, ali birajte najbolje. Birajte destilat vilijamovke čiji je miris koncentrovan, dominantno voćni, sa jasnom aromom zrele kruške, žutog voća, meda i cvetnih tonova. Vodite računa da u ustima bude ekstraktivna, snažna, blago slatkasta, te da vam se tokom ispijanja dogodi voćna impresija. Budite isključivi i tražite samo od rakije vilijamovke da koncentrovan ukus kruške i prijatna voćna slast, ostavljaju punu, zaokruženu i mekanu impresiju na nepcima. Neka vaš izbor bude bez kompomisa i nemojte dopustiti da vaš izbor ne bude uzbudljiva, duga, voćna završnica, u kojoj se osete fine sekundarne, ali i tercijarne arome najfinije kruške vilijamovke.

Upravo te arome i elegancija su sačuvane i pretočene u premijum proizvod Pruna Vilijamovka – rakija od kruške i neka ona bude vaš izbor kada birate rakiju spravljenu od Vilijamovke.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
U fokusu