Na ovogodišnjem takmičenju destilerija, održanom 19.oktobra u Londonu, u organizaciji najvećeg i najuticajnijeg udruženja iz industrije spirita – IWSC, Podrum Palić 1896 osvojio je trofej za najboljeg proizvođača voćnih destilata za 2023. godinu
IWSC – Club Oenologique i njihove sudije, na ovaj način su prepoznali i među žestokom konkurencijom, nagradili posvećenost najvišem kvalitetu, komunikaciju sa kupcima i unapređenje procesa proizvodnje u svakom mogućem smislu.
Podrum Palić – Trag jednog doba
Sudije su bile impresionirane, kako kvalitetom proizvoda tako i poslovnom filozofijom koja na pravi način tretira tradiciju i nasleđe – iskazano u kompanijskom sloganu
Trag jednog doba i uspešno ih povezala sa modernizacijom proizvodnje i novim ciklusom ekspanzije, u potpuno zaokruženom procesu proizvodnje.
Impozantnih 99 poena za Baraba lozovaču
Zaokružen proces proizvodnje, počinje u sopstvenim voćnjacima iz kojih se praćenjem uzgoja, samo zdravo, savršeno zrelo i ekološki čisto voće pažljivo ručno bira i odvaja za najbolje proizvode, kao što je premium linija rakija Baraba – takođe ovenčana sa ukupno 6 nagrada na ovogodišnjem IWSC za ceo portfolio.
Kruna među njima je impozantnih 99 poena za Baraba lozovaču sa kojim je osvojila Outstanding gold, i nešto kasnije ukupni trofej takmičenja – kao najbolje od najboljeg u svojoj kategoriji!
Podrum Palić proizvodi i čuva visokokvalitetna pića
Tim iskusnih stručnjaka, tehnologa i master blendera, na čelu sa Aleksandrom Runčevim u moderno opremljenoj destileriji proizvodi i čuva visoko kvalitetna žestoka pića, napravljena od voća iz sopstvenih voćnjaka i vinograda Vinarije Zvonko Bogdan.
Podrum Palić prepoznat kao prijatelj konzumenata
Ova nagrada jednako se odnosi i na odnos sa potrošačima – trud koji se ulaže u edukaciju i njihovo angažovanje.
Sudije su prepoznale nameru da, osluškujući potrebe i očekivanja potrošača, Podrum Palić pažljivo gradi svoj portfolio i na taj način neguje lojalnost kupaca, pa se danas pored rakija Baraba, na tržištu nalaze i popularni Sinner dry gin, Vinjak, Cherry Brandy kao i gorki likeri Gorshtak i Botanic Garden Amaro.