SPIRIT STYLE FESTIVAL U TC RAJIĆEVA Najbolje destilerije predstavile najbolje rakije

drugi spirit style festival tc rajiceva

Sredinom januara ove godine, održan je Drugi Spirit Style Festival u Tržnom Centru Rajićeva u Beogradu, okupio je najbolje srpske destilerije, koje su predstavile i gostima festivala ponudile najbolje srpske rakije.

Drugi Spirit Style Festival održan je 13-14.01.2024. godine na centralnoj poziciji unutrašnjeg dela TC Rajićeva. Festival je tokom dvodnevnog trajanja privukao veliki broj posetilaca, pre svega stranih turista i gostiju naše prestonice, odnosno veliki deo onih koji su drugog vikenda januara slavili srpsku Novu godinu u glavnom gradu Srbije.

Besplatna degustacija

Na Drugom Spirit Style Festivalu predstavilo se 24 destilerije, i to prvog dana 12 destilerija i drugog dana 12 destilerija. Destilerije koje su izlagale svoje proizvode, i to isključivo iz premium portfolija, ponudile su gostima sve izložene rakije na besplatnu probu, ali su gosti bili i u mogućnosti da sve rakije kupe.

Osvajanje novih potrošača

Inače, ideja za održavanje masovnog festivala srpske rakije rodila se iz potrebe da srpske destilerije ponude svoje premium proizvode ciljnoj grupi do koje ne mogu da dopru i koja ne zna za veliki broj rakija koje se nalaze na našem tržištu.

Promocija srpske rakije

Tržni Centar Rajićeva, koji se nalazi u samom centru Beograda, odmah uz najprometniju gradsku šetališnu zonu i tik uz Kalemegdan, prepoznao je ideju organizovanja ovakvog festivala i puno pomogao srpskim destilerijama da ispromovišu svoje proizvode stranim turistima, Beograđanima i gostima naše prestonice.

Tržni Centar Rajićeva

Valja se podsetiti da se Tržni Centar Rajićeva prostire na čak 13.300 kvadratnih metara, oivičen centralnim beogradskim ulicama – Knez Mihailovom, Kralja Petra i Uzun Mirkovom. TC Rajićeva dizajniran je za uživanje i prilagođen za kupovinu u najurbanijem delu Beograda. U njemu je smešteno više od 80 različitih lokala, sa jednim ili više renomiranih brendova.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
U fokusu