VOTKA Windspiel Barrel

VOTKA Windspiel Barrel

Votka Windspiel Barrel Potato Premium proizvodi se od specijalne sorte krompira i zato ima blago zemljani ukus

Želite tamniji ten. Možda glasniji smeh, duže dane i lude noći. U rukama kokteli, a u struku ritam. Sve ovo asocira na more, leto i odmor. Da biste popili kvalitetan koktel treba vam kvalitetna votka.

Votka iz Nemačke

Ovo je idealna votka za koktele. Ona se proizvodi u nemačkoj  destileriji Eifelion gmbh. U ovoj destileriji veoma vode računa o procesu proizvodnje. Zato je votka Windspiel Barrel blaga votka. Za nju se koristi samo krompir sorte Pirol. Krompir dolazi direktno sa farme u destileriju Eifelion gmbh. Tehnika proizvodnje u destileriji je specifična. Jednom godišnje raste posebna sorta krompira. Krompir ima specifičnu aromu. Zato u destileriji izvlače različite arome iz krompira. Ove arome izvlači votka master destilerije Eifelion gmbh. Nakon destilacije sirovog alkohola, proizvodi se blagi alkohol. Zatim se radi trostuka destilacija. Ali se ne gube arome iz krompira.  Nakon toga sledi filtracija. U ovom slučaju u destileriji se ne koristi filtriranje s dijamantima.

Votka čistog ukusa

Umesto toga oslanjaju na umeće tradicionalnog destilera. Tako konačna destilacija osigurava da je dobijeni alkohol blag i čist. I zato votka Windspiel Barrel ima  vrlo karakterističnu aromu. Votka Windspiel Barrel pre punjenja jedno vreme odležava u novim buradima. Burad su od jasena. Votka Windspiel Barrel je blago žute boje.

Votka sa aromom slatke vanilije

U mirisu ove votke se oseti aroma  bačve i finog destilata. Oseti se i blagi miris svežeg krompira iz zemlje. Ali i aroma slatke vanilije i različitih citrusa. U ukusu se osete delikatne naznake karamele. Ali i slatka  arome vanilije i krompira. U pozadini se oseti drvo i note svežeg citrusa.  Vrlo je pitka. Može da se pije čista. Ali i u koktelima.

Servira se jako rashlađena.

 

Stil Potato votka

Alkohol 42%

Temperatura serviranja 2 ˚C

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
U fokusu