VOTKA Smirnoff Orange

Votka Smirnoff Orange

Votka Smirnoff Orange sinonim je za odličnu votku, dobar provod i nezaboravno iskustvo

Votka je žestoko alkoholno piće neutralnog ukusa. Votku je svako od nas bar jednom probao. Njen ukus i miris se ne osete. Votka je posebno pogodna da se miksuje sa sokovima.

Votka sa dvora

Danas u svetu postoje votke raznih proizvođača. Međutim, prva asocijacija na votku je Smirnoff votka. Smirnoff votka se pila na ruskom carskom dvoru. Ovo je zvanično najprodavanija votka na svetu.

Smirnoff brend je prvobitno promovisala američka kompanija Heublein. Danas ovaj brend pripada svetskoj poznatoj britanskoj koorporaciji Diageo. Kompanija Diageo je vlasnik poznatih brendova. Pod njihovom kapom su brendovi Guinness, Red Stripe i Johnnie Walker. Takođe, kompanija Diageo u vlasništvu ima i  J&B, Gordon`s i Captain Morgan. Pored njih, tu su i Crown Royal, Don Julio i Baileys, ali i Blossom Hill.

Votka iz 1818. godine

Proizvodnja Smirnoff votke počela je 1818. godine u Rusiji. Posao je u Moskvi pokrenuo Ivan Smirnov. Nakon izvesnog vremena nasledio ga je nećak Petar. On je unapredio proizvodnju Smirnoff votke. Peter Arsenijević Smirnov osnovao je vlastitu destileriju u Moskvi u 1860. godine. Ova destilerija je radila pod imenom PA Smirnov. Prvo se u njoj proizvodio čist destilat. Danas na tržištu postoji nekoliko različitih ukusa Smirnoff votke.

Voćni ukusi u votki su vrlo popularni. Upravo zbog toga destilerija proizvodi Smirnoff votke sa ukusom voća. Jedna od najprodavanijih Smirnoff votki je sa ukusom pomorandže.

Votka sa ukusom pomoranže

Votka Smirnoff Orange je vrlo prefinjeng ukusa i arome. Dok se ispija ova votka osete se sveži voćkasti ukusi pomorandže. Ovaj ukus se dugo zadržava u ustima.

Votka Smirnoff Orange dobija se od mešavine šest sorti pomorandži i mandarina. Ova kombinacija joj daje intenzivan citrusni miris. Votka Smirnoff Orange najbolje se slaže sa gaziranom vodom. Nećete pogrešiti ni ako je pomešate sa sokom od brusnice ili pomorandže.

Votka Smirnoff Orange ne sadrži u sebi gluten. Nju mogu da je piju i osobe koje su na njega alergične.

 

Stil Voćna votka

Alkohol  42,8%

Temperatura serviranja 1 ˚C

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Tekila 1800

TEKILA 1800 Anejo

Tekila 1800 Anejo pravi se od agave koja je isključivo stara osam godina i zato ima karakterističan i prefinjen ukus

hennesy

KONJAK Hennessy

U svetu vina, vinskih destilata i gastronomije praktično ništa ne može da prođe bez Francuza, ali čini se da im je ovaj put konce pomrsio jedan Irac.

Dzin Pruna

DŽIN Pruna Dry

Džin Pruna Dry je prvi srpski džin koji se proizvodi u Istočnoj Srbiji Džin je jedno od omiljenih pića konzumenata

Konjak bisquit XO

KONJAK Bisquit XO

Konjak Bisquit XO mešavina je destilata starih između 25 i 30 godina Konjak je dobio naziv po malom istoimenom gradiću.

Tekila Olmeca Altos Reposado

Tekila Olmeca Altos Reposado

Tekila Olmeca Altos Reposado pravi se autentičnim tradicionalnim metodama, a dolazi iz srca meksičkog Los Altosa Drevni stanovnici današnjeg Meksika,

Rakija ognjena medovina

RAKIJA Ognjena Medovina

Rakija Ognjena Medovina dobija se od jabukovače sa medom i blagog je slatkastog mirisa i ukusa Medovača je popularna rakija.

VOTKA Windspiel Barrel

Votka Windspiel Barrel Potato Premium proizvodi se od specijalne sorte krompira i zato ima blago zemljani ukus Želite tamniji ten. Možda glasniji smeh, duže dane

TEKILA Sauza Gold

Tekila Sauza Gold smatra se pionirskom tekilom i ulaznicom u svet tekile Tekila je piće koje rasplamsava strast. Od nje ključa krv – Podjednako kod

VISKI Dalmore 12

Viski Dalmore 12 je elegantan škotski viski, u kojem dominira ukus šerija pomešan sa suvim voće Viski spada u destilovana alkoholna pića. Nastaje fermentacijom ječma

BRENDI Badel Prima

Brendi Badel Prima je najpoznatije piće fabrike Badel 1862 i kao takav i dalje je popularan kao i pre 40 godina U Jugoslaviji je bilo

RAKIJA Vožd Barrique

Rakija Vožd Barrique je rakija od kajsije, s vrlo izraženim sortnim mirisom Barik je moda ili stil rakije? Mnogi će reći i jedno i drugo.

DŽIN Perun Mint

Džin Perun Mint je šumskog, citrusnog i biljnog ukusa, a zahvaljujući svojoj aromi savršeno se uklapa sa koktelima Nekim ljudima ne prija džin tonik. I