VOTKA Keglevich šumsko voće

Votka Keglevich

Neodoljivi spoj votke Keglevich i šumskih bobica rasplamsava čula ukusa i mirisa, te čini da se votka Keglevich šumsko voće svima dopada

Votka je popularno alkoholno piće koju vole pojednako i muškarci i žene. Međutim, činjenica je da je lepši pol naklonjeniji ka blažim varijantama votke.

Postoje razni stilovi votki, neke od njih nemaju miris, ukus, a ni boju. Dok s druge strane, proizvode se i votke koje su obogaćene raznim aromama i bojama. Naravno, ima i onih i to vrlo popularnih sa ukusom voća.

Votka mađarskog grofa

Keglevich u svom asortimanu ima nekoliko vrsta voćnih votki. Valja istaći, da je Keglevich Classic napravio grof mađarskog porekla Stefan Keglevich. On je votku sa svojim imenom plasirao na tržište 1882. godine. Zbog svog ukusa, ona je ubrzo osvojila svet i posle više od veka se proizvodi po tradicionalnom receptu. Danas je Keglevich votka svetski poznat italijanski brend. On se nalazi u vlasništvu STOCK Spirits Group.

Oni su u svoj asortiman uvrstili i voćne votke. Reč je o alkoholnom piću čiji je ukus između votke i likera. Napravljena je tako da ima idealno izbalansiran odnos čiste votke i prirodnih voćnih sokova.

Votka s ukusom voća

Jedna od omiljenih je votka Keglevich sa ukusom šumskog voća. Njen ukus je specifičan zbog raznih prijatnih aroma koje se utapaju u jednu. Votka Keglevich šumsko voće ima mekani buke, koncentrovanu aromu i nizak nivo alkohola. Sve ovo čini ovu votku sa ukusom šumskog voća jedinstvenom.

Pored nižeg procenta alkohola, interesantan je ukus ove votke. Votka Keglevich šumsko voće nosi slatkoću koja neutrališe gorčinu alkohola. Takođe, poseduje kao i osvežavajući ukus, koji se dugo zadržava na nepcu. Ovo je osvežavajuće piće koje omogućava da se kroz svaki gutlja doživi novo iskustvo. Votka Keglevich šumsko voće pije se ekstra hladna. Jedino tada dolaze do izražaja svi njeni kvaliteti.

 

Stil Liker votka 

Alkohol 20%

Temperatura serviranja  1 ˚C

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
U fokusu