RAKIJA Premier Dunja

Rakija od dunje iz destilerije Premier je proizvod koji se dobija 100 odsto fermentacijom i destilacijom voćne komine pažljivo birane i selekcionisane dunje

Mnogi rakiju od dunje smatraju vrhunskim delikatesom među rakijama i rakijom koju je veoma zahtevno napraviti.

U Srbiji postoji velik broj rakija od dunje i vrlo teško je preporučiti najbolju, te vam ovog puta ne predlažemo najbolju, već jednu od najboljih rakija od dunje – Dunju iz destilerije Premier.

Rakija od dunje iz destilerije Premier je proizvod koji se dobija 100 odsto fermentacijom i destilacijom voćne komine pažljivo birane i selekcionisane dunje.

Valja istaći da polazna sirovina za proizvodnju rakije Premier Dunja potiče od najkvalitetnijih plodova određenog sortimenta voća dunje i to Leskovačke dunje.

Tehnolozi iz destilerije Premier su dosta vremena proveli u potrazi za idealnim sortimentom, koji, prema njihovom mišljenju, čini Premier Dunju prepoznatljivom na tržištu.

Nakon završene destilacije, u cilju harmonizacije destilata, destilat od dunje odležava u tankovima od inox-a 24 meseca.

Na ovaj način on se stabilizuje, te nakon odležavanja postaje stabilna rakija od dunje, punog tela, snažna na nepcu i posebno složena.

Rakija Premier Dunja može se okarakterisati kao svež i elegantan destilat, sa uverljivim  intenzitetom, koji se potpuno otvara na nepcu.

Ova rakija je intenzivne duge završnice, u kojoj preovlađuju fine arome tipične za vrhunski destilat dobijen od Leskovačke dunje.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

TEKILA Two Fingers

TEKILA Two Fingers

Tekila Two Fingers pripada grupi silver tekila i ona je najpopularnija tekila na svetu Tekila spada u grupu žestokih alkoholnih

konjak i cigare

Konjak i cigare

Ono što je Francuska za vinske destilate, to je Kuba za cigare, te ne treba da čudi što u njihovoj kombinaciji dolazi do eksplozije ukusa.

Conquistador Silver

TEKILA Conquistador Silver

Tekila Conquistador Silver vrlo je cenjena tekila, koja se proizvodi u ograničenoj seriji    Možda ne znate, ali tekila ima zdravstvene

SAZNAJTE Kako da prepoznate dobar viski

Vekovima su destilerije učile kako drvo utiče na ukus viskija i zadnjih decenija je primetno  da su savladale umetnost igranja sa različitim tipovima i veličinama

RAKIJA ŠAMAR Rakija o kojoj se priča

Šamar nije samo rakija, Šamar je brend koji poštuje nasleđe i tradiciju, dok istovremeno donosi dašak svežine i inovacije u urbani, živahan i moderan gradski