Rakija Belobog kajsija je delikatesna rakija od kajsije, koja je destilovana na ručno iskovanom bakarnom kazanu
Kada se ukrste dva potpuno drugačija voćarska regiona, brdoviti Miosovci i ravničarsko-peskoviti Horgoš, te pomeša nekoliko vrsta kajsije – kečkemetska ruža, mađarska najbolja i domaća kajsija, rezultat mora biti drugačiji. Kada se tome doda da su sve kajsije probrane i sveže, rezultat se da naslutiti.
Rakija Beolobog
Rakija Belobog kajsija je delikatesna rakija od kajsije, koja je destilovana na ručno iskovanom bakarnom kazanu. Fermentacija se odvija u kontrolisanim uslovima, dok rakija odležava u inox tankovima. Spoj tradicije i modernog pristupa kreiranju rakije, rezultovao je da je Belobog kajsija jedna od najboljih kajsija na tržištu Srbije.
Belobog kajsiju je najbolje konzumirati kao aperitiv, umereno rashlađenu. Tada do izražaja dolaze sve njene arome, miris i ukus.
Rakija harmoničnog ukusa
Belobog kajsija se može okarakterisati kao vrhunski i vrlo tipičan, ali i prepoznatljiv destilat od kajsije. Ovo je veoma harmonična rakija, sa nežnim i zavodljivim mirisom. Na mirisu dominira sveža kajsija, dok na ukusu dolazi do izražaja punoća rakije. U završinici dugo ostaje aroma fine kajsije.