NAJBOLJA KUPOVINA Delikatesi i tako to…

delikatesi 1

Delikatesi i tako to… ili delikatesi.rs nije samo online prodavnica prefinjenih gastronomskih perfekcija, već mesto koje za cilj ima da nas inspiriše i podseti koliko je važna filozofija užitka u životu i umeća da cenimo svaki trenutak koji je pred nama, da osetimo mirise, ukuse i arome

Delikatesi i tako to… ili delikatesi.rs je prva online prodavnica specijalizovana za prodaju sofisticiranih premium prehrambenih delicija i delikatesa, ali i mesto prefinjenih, ugodnih, elegantnih, lepršavih, probranih, izuzetnih ukusa i gastronomskih perfekcija.

Šta su delikatesi

Delikatesi podrazumevaju neuobičajene i specifične, posebne i drugačije specijalitete i pakovanja iz pretežno prehrambene industrije, iz kategorije suhomesnatih proizvoda, čajeva, čokolada, kafa, rakija, vina, sireva, pasta, začina… Delikatesi su povezani sa pojmom sreće, zadovoljstva i užitka, i kao takvi podstiču svakog pojedinca da podigne kvalitet življenja na viši nivo od uobičajene rutine.

Delikatesi i životni stil koji oni kao takvi podrazumevaju su upravo oponent brzom – modernom životnom stilu… i to je jedan od glavnih razlog zbog čega mi volimo delikatese!

Delikatesi bude čula

Delikatesi i tako to… ili delikatesi.rs nije samo online prodavnica prefinjenih gastronomskih perfekcija. To je mesto sa ciljem da nas inspiriše i podseti koliko je važna filozofija užitka u životu i umeća da cenimo svaki trenutak koji je pred nama, da osetimo mirise, ukuse i arome, da podstaknemo sva čula kroz probran asortiman koji se nalazi u našoj online prodavnici!

delikatesi 2

Lako dostupni delikatesi

Naš cilj je da učinimo lako dostupnom ovu filozofiju u svakom trenutku na teritoriji cele Srbije, te da korisnici naše platforme mogu da poruče najfinije čajeve, aromatične kafe, prefinjena vina i najbolja alkoholna pića, najcenjenije suhomesnate proizvode i sireve, tradicionalne paste, testenine i peciva, vrhunska maslinova i specifična ulja, acceto sirća, začine, probrane domaće specijaltete, neobične gricklalice i sve drugo što će upotpuniti i kreirati njihov odabrani trenutak da bude i ostane za pamćenje!

Online prodavnica delikatesi.rs

Postoje slične online prodavnice, ali naša snaga je u tome što mi nismo samo online prodavnica, mi smo online platforma koja objedinjuje naše iskustvo u poslovanju sa hranom i ljubav prema istraživanju najboljeg od svega. Istražujemo drugačije i specifične ukuse, tragamo za inovacijama u asortimanu, unapređujemo način pakovanja, razgovaramo o temama iz oblasti kulinarstva i gastronomije, a sve sa željom da to podelimo sa što više ljudi iz sfere sličnog interesovanja.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
U fokusu