GIN HENDRICK’S Edicija Hendrick’s

Serija proizvoda Hendrick’s Cabinet of Curiosities je selekcija džin proizvoda inspirisanih Hendrick’s Gin brendom. Svaka edicija u seriji je dizajnirana tako nagovesti i proslavi nadrealni svet Cabinet of Curiosities.

Serija proizvoda uključuje nekoliko varijeteta džina, tako da je svaki napravljen sa jedinstvenom kombinacijom botaničkih sastojaka i ukusa

Hendrick’s džin čuvena je kreacija Lesley Gracie, master blendera The Gilvan Distillery i najveće inovatorke u oblasti savremenog džina. Ovaj raritetni džin, koji se simbolično pakuje u stilizovane apotekarske boce, radi se u malim serijama, u premium i u super premium kvalitetu. Kreira se isključivo od11 biljaka i to od borovnice, breskve, jagode, kore narandže, limuna, korena anđelike, korena irisa, korijandera, kamilice, bobice smreke i kumina, sa dodatkom esencije ruže i krastavca.

Hendrick’s džin je trend i ne samo trend,  Hendrick’s džin je vrhunski premium džin prepoznat kao najbolji džin za koktele

Hendrick’s Original

Hendrick’s je neobičan džin napravljen od jedanaest finih botaničkih sastojaka. Neobične, ali divne, infuzije ruže i krastavca obogaćuju naš duh svojim jedinstveno uravnoteženim ukusom, rezultirajući besprekorno glatkim i prepoznatljivim džinom . Rezultat je divno osvežavajući džin sa prijatno cvetnim mirisom, koji unapređuje svaki koktel od džina i sve prilike. Karakterišu ga sveže note krastavca sa klekom, hrasta, citrusa i vanile, kao i dug, osvežavajući, cvetni završetak.

Perfect serve – Hendrick’s tonic (50 ml Hendrick’s džina, 150 ml Tonic water, 3 slajsa krastavca)

Signature cocktail – Gin basil smash (50 ml Hendrick’s džin, 25 ml limunov sok, 12.5 ml šečerni sirup, 8 listova bosiljka)

Hendrick’s Orbium

Hendrick’s Orbium je nova interpretacija klasičnog i popularnog Hendrick’s džina majstora destilerke Lesli Grejsi. Dodati su kinin, pelin i plavi lotosovi cvetovi kako bi se pružilo jedinstveno iskustvo. To je potpuno novi smer za džin da uključi ove ukuse, koji su tradicionalno povezani sa tonikom (kinin) i vermutom (pelin). Cilj je istražiti nove dimenzije džina. Ime “Orbium” dolazi od reči “Orb”, većinske forme “Orbis” i latinski znači krug. Grejsi je osetila da ovaj simbol kruga predstavlja zaobljenost prirode džina, a “Desno oko” na boci takođe odražava ovu temu. To je kompleksan džin sa završetkom koji je neuobičajeno dug. Počinje cvetno, a zatim postaje dublje i gorčije.

Perfect serve – Hendrick’s Orbium & Soda (50 ml Hendrick’s Orbium, 150 ml soda voda, 3 slajsa krastavca)

Signature cocktail – Orbium Martini (40ml Hendrick’s Orbium, 20ml Dolin sladak Vermouth,5ml Maraschino liker, dash Angostura Bitters) 

Cabinet of Curiosities

Serija proizvoda Hendrick’s Cabinet of curiosities je selekcija džin proizvoda inspirisanih Hendrick’s Gin brendom. Svaka edicija u seriji je dizajnirana tako nagovesti i proslavi nadrealni svet Cabinet of curiosities. Serija proizvoda uključuje nekoliko varijeteta džina, tako da je svaki napravljen sa jedinstvenom kombinacijom botaničkih sastojaka i ukusa.

Edicije uključuju: 

Hendrick’s Neptunia

Hendrick’s Neptunia kombinuje osnovu potpisanu od strane Hendrick’s-a sa dodatnom mešavinom lokalno nabavljenih obalnih botaničkih sastojaka i osvežavajućim citrusnim završetkom. Sa ružom, krastavcem, 11 botaničkih sastojaka + morskim algama, obalnim timijanom i limunom – zadovoljava želju potrošača da eksperimentišu sa novim proizvodima brenda koji svi poznajemo i volimo!

Doživite morske čarolije uz Hendrick’s Neptuniu.

Perfect serve – Hendrick’s Neptunia & Tonic (50 ml Hendrick’s Neptunia, 150 ml Tonic Water, 3 slajsa krastavca)

Signature cocktail – Hendrick’s Neptunia Curious Margarita (50 ml Hendrick’s Neptunia, 15 ml agava sok, 25 ml sveža limeta, 3 slajsa krastavca)

Hendrick’s Flora Adora

Hendrick’s Flora Adora Džin je izrađen od osvežavajuće infuzije cvetova najomiljenijih našim dragim leptirima i pčelama. Inspirisan bujnim pejzažima koji obiluju mirisnim škotskim divljim cvetovima, Hendrick’s Gin vas poziva da uživate u ginu savršeno prilagođenom za druženja u vrtu i sjajne večeri koje procvetaju.

Perfect serve – Flora Adora & Tonic (50 ml Hendrick’s Flora Adora, 150 ml Tonic Water, 3 slajsa krastavca)

Signature cocktail – Flora Adora Clover Club (50 ml Hendrick’s Flora Adora, 25 ml limunov sok, 20 ml sok od maline, 1 belance)

Hendrick’s Grand Cabaret gin

Hendrick’s Grand Cabaret gin predstavlja izvanrednu kreaciju i donosi nam neobično iskustvo džina inspirisano prošlošću i predefinisanjem granica tradicionalnog džina. Obuhvata suštinu bogatih voćnih tonova i aromatičnih biljaka, pažljivo destilovanih do savršenstva, rezultirajući nezaboravnim infuziranim džinom koji raduje čula. Od raskošne večer do intimnog okupljanja, Hendrick’s Grand Cabaret podiže vašu kolekciju pića svojom očaravajućom mešavinom botaničkih sastojaka i osvežavajućim, voćnim profilom ukusa džina. Samo dodajte tonik i garniš od krastavca kako biste uživali u nekonvencionalnom šarmu ovog ručno rađenog džina, slaveći individualnost i ukus koji se ističe iz mase.

Perfect serve – Hendrick’s Grand Cabaret & Tonic (50 ml Hendrick’s Grand Cabaret, 150 ml Tonic water, 3 slajsa krastavca)

Signature cocktail – Hendrick’s Grand Cabaret Royale (30 ml Hendrick’s Grand Cabaret, 30 ml sok od brusnice, 15 ml sok od limete, 15 ml simple sirup, top sa šampanjcem ili penušavim vinom

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
U fokusu