OTKRIJTE PREFINJENI UKUS Održana promocija rakija Pirum u The Box Shop-u

Novosađani znaju, ako vam treba poklon koji je drugačiji, poklon koji zadovoljava ukuse i najzahtevnijih, poklon koji odiše prefinjenošću i elegancijom, sigurno će posetiti jedan od tri The Box Shop-a u Novom Sadu.

Upravo u tom prostoru, gde sve miriše na luksuz i kvalitet, sinoć je održana promocija rakije Pirum.

Rakije Pirum dolaze iz okoline Topole gde ih sa puno pažnje i posvećenosti pravi naš proslavljeni košarkaš Predrag Peđa Drobnjak. U pitanju su rakije od neuobičajenih sorti krušaka za naše podneblje Abate Fetel i Carmen, koje se uzgajaju u Francuskoj. Kako je Drobnjak rekao, iako su voćke poreklom iz Francuske, ipak većinski deo tržišta kada su ove vrste krušaka u pitanju, drže Italijani.

Promociji su prisustvovali najuviđajniji novosadski ugostitelji koji su imali prilike ove večeri da probaju rakiju Pirum od sorte Abate Fetel za koju su potvrdili da odiše vrhunskim ukusom.

Drobnjak je naglasio da će u narednih par nedelja za tržište biti spremna i Pirum Carmen, koju nismo imali prilike da degustiramo ove večeri. Uz pomoć The Box Shop-a i advokata Daneta Žigića, ova vrhunska rakija na zadovoljstvo mnogih, našla se pred ugostiteljima Novog Sada.

“Rakija je skroz različita od viljamovke, koja joj je pandan i ono što uvek naglasim je da naša rakija nije viljamovka. Ova vrsta kruške daje joj različitost, osobenost  i unikatnost u dijapazonu svih mogućih rakija. Pošto imam svoj voćnjak, za ovu rakiju koristi se prva kategorija kruške, što je za naše podneblje neobično jer je prva kategorija voćki na našim prostorima najčešće predodređena za izvoz. Ja sam odlučio da prva kategorija ide u rakiju pa je samim tim baza, izvor i sirovina pre svega super kvalitetna, te uz pomoć mojih tehnologa i destilera koji rade jedan izvrstan i vrhunski posao dobijamo, ja se nadam, kvalitetnu rakiju”, izjavio je Drobnjak.

Pirum Abate Fetel oduševljava svojim suvim ukusom i dugim tostiranim finišom, što je čini pravim evropskim stilom brendija. Sa svojom blagom, nežnom aromom i prefinjenim ukusom, ova rakija je pravi izbor za one koji traže nešto drugačije, elegantno i pitko.

Pirum rakije naći će se i na Trećem Spirit Style Festivalu koji će se održati 11. maja na pijaceti ispred TC Rajićeva, te ne propustite priliku da probate prve rakije od ovih ekskluzivnih sorti krušaka na našem tržištu.

Iskusite razliku i uživajte u jedinstvenom doživljaju Pirum rakija!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
U fokusu

Pratite nas

Poslednje objavljeno

Ostanite u kontaktu

Pretplatite se na naš newsletter

Obećavamo da Vam nećemo zatrpavati inbox nevažnim informacijama.