MVM GROUP OTKRIVA Kako prodati rakiju

mvm group

MVM GROUP je kompanija koja destilerima pruža uslugu merchandisinga koja podrazumeva: izlaganje robe, slaganje po planogramu, proveru i izradu cena – redovnih i akcijskih, proveru rokova i proveru out of stocka

Koliko vam se puta u životu dogodilo da želite da kupite neki artikal, dođete do njegove pozicije u radnji i njega nema na tom mestu i da se odlučite za isti proizvod drugog proizvođača?

Verovatno je vaš odgovor na ovo pitanje – “vrlo često”, ali ovo se ne dešava samo vama, ovo se dešava svakom prosečnom potrošaču, jer istraživanja kažu da prosečan potrošač donese odluku ispred rafa za otprilike 5 sekundi. U tih 5 sekundi dolazi do propuštene ili povećane prodaje!

MVM GROUP vam pomaže da smanjite troškove

Iz tog razloga dobar merchandising u maloprodaji je neophodan, jer borba za dobru poziciju, stalna popunjenost rafa, nužno znači i veću prodaju, a ovo je posebno važno za industriju luksuznih spirita i premium rakija, posebno krajem godine u vreme Slava, božićnih i novogodišnjih praznika, kada su spiriti veoma tražena roba – bilo kao poklon ili kao piće koje kupujete za sebe i svoje društvo.

Svedoci smo da velika kriza obuhvatila ceo trgovački sektor po pitanju zapošljavanja novih kadrova, čak i kada se pronađu ljudi, njihova fluktuacija je neminovna, jer brzo pronalaze nove poslove.

Rešenje je u outsourcingu merchandising tima, na taj način proizvođači i distributeri spirita više o ovim stvarima uopšte ne moraju da brinu. I ne samo o regrutaciji, selekciji i obuci novih merchandisera, već i o smanjenu svih svojih troškova kroz prijavu radnika, goriva, kontrole…

MVM GROUP je siguran partner

Odluka da se deo posla prepusti odnosno prebaci na drugu kompaniju nikada nije laka, ali su benefiti nemerljivi, samo je važno pronaći sigurnog partnera na tom putu. MVM GROUP je BTL kompanija sa preko 18 godina iskustva u outsourcingu niza usluga pospešivanja prodaje i lider na ovom tržištu.

Svojim klijentima pružaju uslugu merchandisinga koja podrazumeva: izlaganje robe, slaganje po planogramu, proveru i izradu cena – redovnih i akcijskih, proveru rokova i proveru out of stocka. Sa timom od 500 merchandisera na terenu pokrivaju sve maloprodajne objekte KA Sistema u Republici Srbiji, a svoje poslovanje proširili su i kompanijama u Bosni i Hercegovini, Severnoj Makedoniji i Crnoj Gori.

Siguran i uigran tim MVM GROUP koristi najmoderniji ESTEHOV softver i svojim klijentima, proizvođačima i distributerima, pruža precizne i tačne informacije o stanju njihove robe iz svih maloprodajnih objekata, od nekih prostijih do veoma kompleksnih istraživanja tržišta, koji daju veliku tržišnu prednost njihovim klijentima u odnosu na njihovu konkurenciju.

MVM GROUP postavlja uslove za povećanje prodaje

Kako bi proizvođači ili distributeri spirita i robe široke potrošnje što više smanjili svoje troškove, MVM GROUP, merchandising radi kroz tri tima, deljeni, specijalizovani i hibridni tim. Kroz angažovanje deljenog tima, svi klijenti dele svoje troškove i na taj način ponovo još više smanjuju svoje troškove.

Poslednje tri godine, zbog krize usled virusa Covid 19, rata u Ukrajini, inflaciji, otežanom transportu, izazovima u logistici, mnoge proizvodnje su osetile veliki pad, zato je optimizacija troškova u okviru poslovanja veoma bitna i rešenje definitivno treba tražiti u kompanijama koje se bave outsourcing uslugama poput MVM GROUP koja će vam biti siguran partner u vašem poslu jer je čini tim profesionalaca koji će vam pomoći da prevaziđete svaki izazov u vašem radu i povećate prodaju i što bolje pozicionirate vaš brend.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
U fokusu