HRANA I PIĆE Restoran Careva ćuprija

Restoran Careva ćuprija

Ukoliko vas je put naneo u restoran Careva ćuprija poručite file minjon, u sosu od zelenog bibera, sa jajetom, serviran sa kroketima od krompira

Restoran Careva ćuprija nalazi se na Bulevaru vojvode Mišića, između Topčidera i Mosta na Adi.

Restoran Careva ćuprija je ekskluzivno mesto prefinjenog enterijera, u kombinaciji drvo – kamen, koga krase brojne umetničke slike i skulpture.

Restoran Careva ćuprija je restoran tradicionalne domaće kuhinje, a izbor jela je možda i suviše velik.

Spirit Style preporuka

Meni restorana Careva ćuprija asocira na istoriju i eleganciju. Ukoliko vas je put naneo u ovaj restoran poručite file minjon, u sosu od zelenog bibera, sa jajetom, serviran sa kroketima od krompira. Nakon ovog jela lagano ispijajte rakiju od šljive, odležalu u hrastovim buradima.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

Holivud voli viski

VISKI Holivud voli viski

Filmovi i filmski serijali često su vezivali žestoka alkoholna pića uz sebe, ali i konkretne brendove, te sinergijskim efektom visoke

Tanqueray Nº Ten

PREPORUKA Tanqueray Nº Ten

Ukoliko vaš izbor za kraj leta bude Džin Tanqueray Nº Ten  najbolje je da ga kombinujete sa tonikom, ledom i kriškom

KONJAK Meukow Arima

KONJAK Meukow Arima

Konjak Meukow Arima  boje je zlata i sadrži niz različitih aroma, koje se prepliću pri svakom gutljaju Jedno od najsavršenijih

Remy Martin VSOP Champagne

Konjak Remy Martin VSOP Champagne je konjak savršene harmonije moćnih i elegantnih aroma Konjak je jedan od najcenjenijih destilata na

Burbon Jim Beam

Burbon Jim Beam

Burbon Jim Beam se obično služi čist, razređen sa malo vode, preko kockica leda, mešan sa sodom, ili u koktelima

VISKI Jura 12 YO

Viski Jura 12 YO je klasični reprezent škotskih premium single malt viskija i sigurno pravi izbor, ukoliko ste fan viskija kreiranih po tradicionalnim škotskim metodama

KONJAK Camus VSOP Elegance

Konjak Camus VSOP Elegance prepoznatljiv je po aromatičnom karakteru, za koji je zaslužna destilacija mešavina vina, koje se dobija od interesantne selekcije autohtonog francuskog grožđa

HRANA I PIĆE Restoran Jakovljević

Ukoliko vas put nanese u restoran Jakovljević, naš savet je da poručite roštilj Taverna, koji se sastoji od bogate porcije pilećeg belog mesa, pljeskavice, bele

RAKIJA Imperian

Rakija prepečenica Imperian ekskluzivna je rakija od šljive, koja odležava najmanje tri godine u hrastovom buretu Rakija se smatra nacionalnim pićem južnih Slovena. U Srbiji,

DŽIN Beefeater Pink

Džin Beefeater Pink prvi put je proizveden 1820. godine i od tada do danas to je jedan od najpopularnijih spirita na svetu Pretpostavlja se da