PREPORUKA Tanqueray Nº Ten

Tanqueray Nº Ten

Ukoliko vaš izbor za kraj leta bude Džin Tanqueray Nº Ten  najbolje je da ga kombinujete sa tonikom, ledom i kriškom ružičastog grejpfruta

U septembru se kalendarski završava leto, ali ako je suditi po godinama koje su iza nas, leto je najlepše u septembru. Upravo tada treba uživati u svemu, te izabrati pravi spirit da vas opusti.

Vaš izbor – Tanqueray Nº Ten

Neka vaš izbor u septembru bude džin Tanqueray Nº Ten. Ovo je ultra premium džin, koji je čak četvorostruko destilovan i koji se pravi u malim količinama, ali je prisutan na našem tržištu. Ovaj džin je izrazito finog i svežeg ukusa, a za to su zaslužni sastojci koji se koriste u njegovom kreiranju. Njegov recept je strogo čuvana tajna i upravo to saznanje daje dozu mističnosti ovom vrhunskom džinu.

Tanqueray Nº Ten – Specifičan džin

Ovaj džin ima specifičan ukus i u njemu dominiraju agrumi, te arome karanfilića i korijandera. U završnici je prisutno začinsko bilje, a sama završnica je herbalno-citrusna i veoma duga.

Ukoliko vaš izbor za kraj leta bude džin  najbolje je da ga kombinujete sa tonikom, ledom i kriškom ružičastog grejpfruta.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
U fokusu