PREPORUKA Haku votka

PREPORUKA Haku votka

Naša preporuka je Haku votka, jer je ona bela, čista i prozirna votka, koja definiše nove horizonte, otvara nove vidike i vodi vas u drugu dimenziju spirita

Dok razmišljate o odmoru iz snova ili destinaciji gde bi se zaputili, predlažemo vam da popijete idealnu votku, koja će vas opustiti, misli sabrati i pomoći da sve brige nestanu. Ta i takva votka mora biti zanatski pravljena, mora zadovoljavati visoke standarde, mora biti iz zemlje savršenstva, mora biti potpuno drugačija, mora biti najbolja.

Haku votka – Japanska votka

Upravo takva je votka Haku, kraft spravljen u Japanu. Votka Haku je kremastog, skoro mlečnog ukusa, u kom dominira aroma japanskog belog pirinča. Ukus ove votke je bogat i na trenutke slatkast, čini se da pokriva svaku poru u ustima, a potpuna impresija dolazi u završnici. Završnica je glatka, neobično duga i potpuno sofisticirana.

Haku votka – Kraft votka

Zasluga ove impresije se pripisuje procesu filtracije, kroz ugalj bambusa, kroz koji ova votka prolazi i što joj daje jedinstveni ukus, miris i aromu. Bela je, čista, prozirna votka, koja definiše nove horizonte, otvara nove vidike i vodi vas u drugu dimenziju spirita. Haku votku pijte čistu i dobro rashlađenu.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
U fokusu