VOTKA Van Gogh Acai-Blueberry

VOTKA Van Gogh Acai-Blueberry

Votka Van Gogh Acai-Blueberry pravi je izbor za vrele dane 

Votka je popularno alkoholno piće koje se dobija destilacijom krompira ili žitarica. Ona se uglavnom sastoji od alkohola, u opsegu od 35-70 odsto i vode, mada prema klasičnom ruskom standardu trebalo bi da sadrži 40 odsto alkohola. Iako se  uglavnom pije čista i bez dodatnih sastojaka i pića, u većini zemalja širom sveta votka je dostigla svoju popularnost zahvaljujući različitim koktelima.

Votka u koktelima

Zato sve više proizvođača proizvodi votku različitih ukusa i aroma. Zbog toga se i  holandska destilerija Cooimans International, koja se nalazi u Tilburgu, orijentisala na proizvodnju aromatičnih premium votki, mada u ponudi imaju i standardne votke. Reč je o votki Van Gogh koja je predstavljena u januaru 2000. godine.

Votka iz Holandije

Votka Van Gogh je u vlasništvu kompanije Luctor International i prodaje se širom sveta. Ova kompanija od 2000. godine usavršava umetnost destilovanja votke, a kako kažu  težili su ka stvaranju destilata dostojnog imena Van Gogh. Zato je ova kompanija rešila da proizvodi isključivo premium i ultrapremium votke. S obzirom na to da im je ovaj poznati slikar inspiracija trude se da tu istu strast i kreativnosti unesu u umetnost stvaranja votke. Za to je zaslužan master destilerije Tim Vosa, koji svaku od 16 votki pažljivo i ručno destiluje.

Votka premium kvaliteta

Ova kompanija posebno je ponosna na votku Van Gogh Acai-Blueberry. Reč je o egzotičnoj kombinacija acai bobica i borovnice, koja ima primese maline i badema.  Votka Van Gogh Acai-Blueberry je blagog i laganog  ukusa, sa prizvukom tropskog jagodičastog voća. Ova votka može da se pije čista, a odlična je kombinacija i za razne vrste koktela od votke.

Votka Van Gogh Acai-Blueberry, ako se pije čista, servira se jako rashlađena.

 

Stil Aromatična Votka

Alkohol 37%

Temperatura serviranja 2 ˚C

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
U fokusu

Pratite nas

Poslednje objavljeno

Ostanite u kontaktu

Pretplatite se na naš newsletter

Obećavamo da Vam nećemo zatrpavati inbox nevažnim informacijama.