VOTKA After Work

VOTKA After Work

Votka After Work je čak 5 puta destilovana votka, koja se proizvodi u Španiji, a spravljena je od najkvalitetnijih sastojaka koji se u Rusiji mogu pronaći

Votka je karakteristično piće za zemlje severoistočne Evrope. Nekada se proizvodila samo od vode i etanol alkohola ili od fermentisanog krompira, a danas se koriste i žitarice, pre svega pšenica, s tim da postoje i votke na bazi voćnog šećera, pa čak i od mleka odnosno laktoze.

Votka za koktele

Votka koja se proizvodi od žitarica obično se destiluje više puta i višestruko filtrira, kako bi alkohol bio što čistiji i sa što manje arome. Neutralan miris i ukus destilata je glavni razlog zbog čega je votka neprikosnoveni sastojak koktela. Međutim, danas postoje i aromatizovane votke, ali i votke koje se prave specifičnim stilom proizvodnje – poput Osobaya koji spada u rusku tradicionalnu metodu proizvodnje. Votke se dele na bazne, super premium i ultra premium votke.

Votka iz Španije

Vrhunsku votku proizvodi i Destilerija Liquores y Derivados, koja u svojoj ponudi trenutno ima više od sto različitih proizvoda. Destilerija Liquores y Derivados osnovana je u februaru 1986. godine. Njen osnivač je D. Joaquin Hernandez Belmonte, a danas je vode njegovi direktni naslednici. Iako je bila osnovana da zadovolji potrebe lokalnog stanovništva, ubrzo je postala jedna od vodećih nacionalnih španskih kompanija, kada je u pitanju proizvodnja alkoholnih pića.

Votka After Work omiljena kod barmena

Njihova votka After Work je pet puta destilovana votka, koja je napravljena od najkvalitetnijih sastojaka donešenih iz fabrike votke u Rusiji, gde je već zauzela visoku ocenu na komercijalnom tržištu. Votka After Work je čista, glatka i osvežavajuća votka. Važno je istaći da ova votka ne sadrži skrob i GMO sastojke. U ugostiteljskoj sferi ima veliku primenu, što kroz mix pića, što u koktelima.

Votka After Work se poslužuje jako rashlađenja.

 

Stil Classic Votka

Alkohol 37,5%

Temperatura serviranja 2 ˚C

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

konjak i cigare

Konjak i cigare

Ono što je Francuska za vinske destilate, to je Kuba za cigare, te ne treba da čudi što u njihovoj kombinaciji dolazi do eksplozije ukusa.

Stari Kenigsberg

KONJAK Stari Kenigsberg

Konjak Stari Kenigsberg nastao je u destileriji Maglev 1876. godine, a danas ga proizvodi kompanija Alliance-1892 Konjak, u originalu Cognac,

Nirvana Zaric

RAKIJA Zarić Vilijamovka

Nirvana iz destilerije Zarić je vrhunska domaća rakija od kruške vilijamovke, kristalno providne boje, nežna i suptilna i na mirisu

Rakija Tok

RAKIJA Stom travarica

Rakija Stom travarica sjajno će se uklopiti uz aromatične sireve sa plavom plesni, kao što je gorgonzola Kada se spomene

VOTKA Eristoff

VOTKA Eristoff

Votka Eristoff poreklom je iz Gruzije, a prvobitno je napravljena za gruzijskog Princa Eristoffa, sada već davne 1806. godine Votka

Espolon

TEKILA Espolon

Tekila Espolon Reposado zlatne je boje, a kada se prinese nosu oseti se pikantan miris sa primesama karamelne poslastice Tekila

RUM – Piće koje su proslavili gusari

Kvalitet prvobitnog ruma nije bio ni blizu ovom današnjem, jer je bio opor, žestok, slatkast, nepročišćen,  jednom destilovan i zato je samo jedan gutljaj obarao

DOBRA RAKIJA – Rakija Gorda

Da u Srbiji postoji dobra rakija, nije nikakva vest, ali da postoje rakije koje su visoko kotirane u premium segmentu spirita – jeste ili možda

RAKIJA Ćirilica Šljiva

Rakija Ćirilica Šljiva stara je 12 godina i vrlo je karakterističnog ukusa U mnogim krajevima Srbije u svatove se zove buklijom. Buklija je zapravo čutura