VOTKA After Work

VOTKA After Work

Votka After Work je čak 5 puta destilovana votka, koja se proizvodi u Španiji, a spravljena je od najkvalitetnijih sastojaka koji se u Rusiji mogu pronaći

Votka je karakteristično piće za zemlje severoistočne Evrope. Nekada se proizvodila samo od vode i etanol alkohola ili od fermentisanog krompira, a danas se koriste i žitarice, pre svega pšenica, s tim da postoje i votke na bazi voćnog šećera, pa čak i od mleka odnosno laktoze.

Votka za koktele

Votka koja se proizvodi od žitarica obično se destiluje više puta i višestruko filtrira, kako bi alkohol bio što čistiji i sa što manje arome. Neutralan miris i ukus destilata je glavni razlog zbog čega je votka neprikosnoveni sastojak koktela. Međutim, danas postoje i aromatizovane votke, ali i votke koje se prave specifičnim stilom proizvodnje – poput Osobaya koji spada u rusku tradicionalnu metodu proizvodnje. Votke se dele na bazne, super premium i ultra premium votke.

Votka iz Španije

Vrhunsku votku proizvodi i Destilerija Liquores y Derivados, koja u svojoj ponudi trenutno ima više od sto različitih proizvoda. Destilerija Liquores y Derivados osnovana je u februaru 1986. godine. Njen osnivač je D. Joaquin Hernandez Belmonte, a danas je vode njegovi direktni naslednici. Iako je bila osnovana da zadovolji potrebe lokalnog stanovništva, ubrzo je postala jedna od vodećih nacionalnih španskih kompanija, kada je u pitanju proizvodnja alkoholnih pića.

Votka After Work omiljena kod barmena

Njihova votka After Work je pet puta destilovana votka, koja je napravljena od najkvalitetnijih sastojaka donešenih iz fabrike votke u Rusiji, gde je već zauzela visoku ocenu na komercijalnom tržištu. Votka After Work je čista, glatka i osvežavajuća votka. Važno je istaći da ova votka ne sadrži skrob i GMO sastojke. U ugostiteljskoj sferi ima veliku primenu, što kroz mix pića, što u koktelima.

Votka After Work se poslužuje jako rashlađenja.

 

Stil Classic Votka

Alkohol 37,5%

Temperatura serviranja 2 ˚C

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
U fokusu