VOTKA After Work

VOTKA After Work

Votka After Work je čak 5 puta destilovana votka, koja se proizvodi u Španiji, a spravljena je od najkvalitetnijih sastojaka koji se u Rusiji mogu pronaći

Votka je karakteristično piće za zemlje severoistočne Evrope. Nekada se proizvodila samo od vode i etanol alkohola ili od fermentisanog krompira, a danas se koriste i žitarice, pre svega pšenica, s tim da postoje i votke na bazi voćnog šećera, pa čak i od mleka odnosno laktoze.

Votka za koktele

Votka koja se proizvodi od žitarica obično se destiluje više puta i višestruko filtrira, kako bi alkohol bio što čistiji i sa što manje arome. Neutralan miris i ukus destilata je glavni razlog zbog čega je votka neprikosnoveni sastojak koktela. Međutim, danas postoje i aromatizovane votke, ali i votke koje se prave specifičnim stilom proizvodnje – poput Osobaya koji spada u rusku tradicionalnu metodu proizvodnje. Votke se dele na bazne, super premium i ultra premium votke.

Votka iz Španije

Vrhunsku votku proizvodi i Destilerija Liquores y Derivados, koja u svojoj ponudi trenutno ima više od sto različitih proizvoda. Destilerija Liquores y Derivados osnovana je u februaru 1986. godine. Njen osnivač je D. Joaquin Hernandez Belmonte, a danas je vode njegovi direktni naslednici. Iako je bila osnovana da zadovolji potrebe lokalnog stanovništva, ubrzo je postala jedna od vodećih nacionalnih španskih kompanija, kada je u pitanju proizvodnja alkoholnih pića.

Votka After Work omiljena kod barmena

Njihova votka After Work je pet puta destilovana votka, koja je napravljena od najkvalitetnijih sastojaka donešenih iz fabrike votke u Rusiji, gde je već zauzela visoku ocenu na komercijalnom tržištu. Votka After Work je čista, glatka i osvežavajuća votka. Važno je istaći da ova votka ne sadrži skrob i GMO sastojke. U ugostiteljskoj sferi ima veliku primenu, što kroz mix pića, što u koktelima.

Votka After Work se poslužuje jako rashlađenja.

 

Stil Classic Votka

Alkohol 37,5%

Temperatura serviranja 2 ˚C

Podelite članak

PROČITAJTE I:

KONJAK Serviranje i ispijanje

KONJAK Serviranje i ispijanje

Ukoliko je serviranje i ispijanje konjaka pravilno trebalo bi da se prepliću tri talasa aromatičnosti Konjak se dobija dvostrukom destilacijom

TEKILA Patron XO Café

TEKILA Patron XO Café

Tekila Patron XO Café spravljena je mešanjem esencije kafe i tekile Patron Silver Tekila je vrlo popularno žestoko alkoholno piće,

VOTKA After Work

VOTKA After Work

Votka After Work je čak 5 puta destilovana votka, koja se proizvodi u Španiji, a spravljena je od najkvalitetnijih sastojaka

Stara Sokolova Dunja

RAKIJA Stara Sokolova Dunja

Rakija Stara Sokolova Dunja pametan je izbor za kupovinu – Rakija Stara Sokolova Dunja zadovoljava sve standarde kvaliteta i ima

Espolon

TEKILA Espolon

Tekila Espolon Reposado zlatne je boje, a kada se prinese nosu oseti se pikantan miris sa primesama karamelne poslastice Tekila

PREDSTAVLJAMO Glen Scotia Victoriana

Viski Glen Scotia Victoriana je na ovogodišnjem takmičenju u San Francisku proglašen za najbolji No Age Statement Scotch Whisky na svetu, odnosno single malt viski