VOTKA Stolichnaya Elit

Stolichnaya Elit

Votka Stolichnaya Elit proizvodi se na tradicionalan ruski način i ona odgovara viševekovnom ruskom standardu

Votka je izuzetno popularno piće. Dobija se destilacijom krompira ili žitarica. Uglavnom se sastoji od vode i alkohola. Prema klasičnom ruskom standardu ona sadrži 40 odsto alkohola. Međutim, sve je više destilerija koje proizvode premium votke. Jedna takva votka je – Votka Stolichnaya Elit. Proizodi se u Letoniji u destileriji Latvijas Balzams. Reč je o vodećem proizvođaču alkoholnih pića na Baltiku. Kompanija postoji od 1900. godine. Poseduju dve fabrike alkoholnih pića. Proizvode više od 100 brendova.

Votka neutralne arome

Votka Stolichnaya Elit proizvodi se na specijalan način. Pri proizvodnji votka se naglo hladi sa sobne temperature na -18 stepeni. Time se postiže dobijanje alkohola oslobođenog od najsitnijih čestica nečistoće. Izuzetno je meka i glatka – Zbog primene stare ruske tradicije. Burad u kojima odležava ostavljaju se napolju u vrlo hladnim i zimskim uslovima. Votka Stolichnaya Elit ima suvu, čistu i zrnastu aromu.

Votka s ukusom ličija

U pozadini ove votke se osećaju note ličija. Postepeno aroma postaje poluslatka i blago zadimljena. Votka ima miris pepeljastog uglja i tinjajućeg žara. Na nepcu se oseti  čvrst i umereno gorko-sladak ukus. I to sa primesama dima i soka smole iz breze. Završnica je slatka i gotovo poput bombona.

Votka Stolichnaya Elit se pije čista

Ono što ovu votku dodatno čini tako ekskluzivnom je dizajn flaše. Prozirna, staklena flaša uskog je crnog grla. Tvorci ove votke se mršte na pomisao da ovo premium piće  mešaju sa sokovima. Ili sa drugim slatkim pićima. Ova premium votka se pije isključivo čista i bez dodataka. Samo na taj način oseće se njen pun ukus. U koktelima gubi svoju pravu aromu.

Servira se jako rashlađena.

 

Stil Premium Votka

Alkohol 40%

Temperatura serviranja 2 ˚C

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
U fokusu

Pratite nas

Poslednje objavljeno

Ostanite u kontaktu

Pretplatite se na naš newsletter

Obećavamo da Vam nećemo zatrpavati inbox nevažnim informacijama.