VOTKA Ciroc Ultra Premium

VOTKA Ciroc Ultra Premium

Votka Ciroc Ultra Premium dolazi sa juga Francuske i pravi se isključivo od belog grožđa iz regije Gejak

Prva asocijacija na votku jeste Rusija. Uvaženo je mišljenje da se Rusi nalivaju votkom. Međutim, votka zavređuje više pažnje. Ona nije napravljena za napijanje. Prosto, reč je o spiritu za uživanje. Na tržištu su uglavnom votke iz Rusije i Poljske. Mada ih ima i iz drugih država. Međutim, i Francuska ima savršene votke. One se prave po posebnoj recepturi.

Votka od grožđa

Istorijski gledano votka se pravi od prirodnih lokalnih sastojaka. Koji  moraju da sadrže i daju šećer. Ali i skrob radi bolje fermentacije. Zato su se Francuzi dosetili. Da naprave votku od onog što poseduju. I napravili su votka Ciroc Ultra Premium. Ona se pravi isključivo od grožđa. Jedna je od retkih koja ima poseban način destilacije. Nju proizvodi destilerija Ciroc. Međutim votka je pod kapom kompanije Diageo. Reč je o inovativnom proizvodu. Pri proizvodnji se koristi hladno gnječenje grožđa.  Posebna je i fermentacija, ali i metoda skladištenja. Do sada je pet proizvođača vina uvelo ovu metodu.

Votka sa juga Francuske

Votka Ciroc Ultra Premium, dolazi sa juga Francuske. Kreirana je 2003. godine. Pravi se isključivo od kvalitetnog francuskog grožđa. Zato ima pun i elegantan gladak ukus.  Dok se ispija osete se citrusne note. Što daje svileni ukus u ustima. Puni se u  upečatljivu visoku flašu. Koja je ukrašena je plavim kamenom i grozdom. Na kojem se nalazi simbol petlića.

Votka idealna uz šampanjac

Petlić predstavlja Gejak region. Iz kojeg potiče belo grožđe. Ime votke potiče od  dve francuske reči.  „Cime“ što znači vrh i „roche“ što znači stena. Votka Ciroc Ultra Premium je kompleksna i zato može da se pije čista,  ali se veoma dobro se slaže sa najrazličitijim mikserima. Najčešće sa šampanjcem i sa tonikom. Šta god da odaberete. Nećete pogrešiti.

Votka Cirok Ultra Premium se pije dobro rashlađena.

 

Stil Ultra premium votka

Alkohol 40%

Temperatura serviranja 2 ˚C

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Restoran 27

HRANA I PIĆE Restoran 27

Restoran 27 karakteriše vrhunska ponuda hrane i naša je preporuka da u ovom restoranu obavezno probate pačiji batak, u sosu

KONJAK Martell XO

KONJAK Martell XO

Konjak Martell XO je konjak tamno – zlatne boje, s bakarnim odsjajem, a obično se pije čist i bez leda

Dzin GMG dry

DŽIN GMG Dry

Džin GMG Dry je pobrao simpatije širom sveta, a najbolje se slaže sa hladnim tonikom Ljudi ili vole džin ili

Rakija Savka

RAKIJA Savka Šljiva

Rakija Savka Šljiva pravi se od šljive požegače i nakon destilacije odležava u novim srpskim hrastovim baricima Rakija je omiljeno

konjak i cigare

Konjak i cigare

Ono što je Francuska za vinske destilate, to je Kuba za cigare, te ne treba da čudi što u njihovoj kombinaciji dolazi do eksplozije ukusa.

UPOREDNI TEST Gin Mare VS Sinner Gin

Da li cena uvek znači i bolji kvalitet pokušali smo da otkrijemo testiranjem i upoređivanjem dva džina prisutna na našem tržištu i to jednog koji