VOTKA Ciroc Ultra Premium

VOTKA Ciroc Ultra Premium

Votka Ciroc Ultra Premium dolazi sa juga Francuske i pravi se isključivo od belog grožđa iz regije Gejak

Prva asocijacija na votku jeste Rusija. Uvaženo je mišljenje da se Rusi nalivaju votkom. Međutim, votka zavređuje više pažnje. Ona nije napravljena za napijanje. Prosto, reč je o spiritu za uživanje. Na tržištu su uglavnom votke iz Rusije i Poljske. Mada ih ima i iz drugih država. Međutim, i Francuska ima savršene votke. One se prave po posebnoj recepturi.

Votka od grožđa

Istorijski gledano votka se pravi od prirodnih lokalnih sastojaka. Koji  moraju da sadrže i daju šećer. Ali i skrob radi bolje fermentacije. Zato su se Francuzi dosetili. Da naprave votku od onog što poseduju. I napravili su votka Ciroc Ultra Premium. Ona se pravi isključivo od grožđa. Jedna je od retkih koja ima poseban način destilacije. Nju proizvodi destilerija Ciroc. Međutim votka je pod kapom kompanije Diageo. Reč je o inovativnom proizvodu. Pri proizvodnji se koristi hladno gnječenje grožđa.  Posebna je i fermentacija, ali i metoda skladištenja. Do sada je pet proizvođača vina uvelo ovu metodu.

Votka sa juga Francuske

Votka Ciroc Ultra Premium, dolazi sa juga Francuske. Kreirana je 2003. godine. Pravi se isključivo od kvalitetnog francuskog grožđa. Zato ima pun i elegantan gladak ukus.  Dok se ispija osete se citrusne note. Što daje svileni ukus u ustima. Puni se u  upečatljivu visoku flašu. Koja je ukrašena je plavim kamenom i grozdom. Na kojem se nalazi simbol petlića.

Votka idealna uz šampanjac

Petlić predstavlja Gejak region. Iz kojeg potiče belo grožđe. Ime votke potiče od  dve francuske reči.  „Cime“ što znači vrh i „roche“ što znači stena. Votka Ciroc Ultra Premium je kompleksna i zato može da se pije čista,  ali se veoma dobro se slaže sa najrazličitijim mikserima. Najčešće sa šampanjcem i sa tonikom. Šta god da odaberete. Nećete pogrešiti.

Votka Cirok Ultra Premium se pije dobro rashlađena.

 

Stil Ultra premium votka

Alkohol 40%

Temperatura serviranja 2 ˚C

Podelite članak

PROČITAJTE I:

TEKILA Avion Silver

TEKILA Avion Silver

Tekila Avion Silver osvojila je višestruke nagrade 2011. i 2012. godine, a njen poseban način destilacije daje jaku i dominantnu

VOTKA Beluga Allure

VOTKA Beluga Allure

Votka Beluga Allure je visokokvalitetna votka i ima složen ukus slatkih nota, začina i svežeg hleba Votka je danas jedno

Akashi White Oak

VISKI Akashi White Oak

Viski Akashi White Oak proizvodi se na dva načina i to onaj za japansko, te onaj za svetsko tržište, a

nikka viski

VISKI Nikka from the Barrel

Decembar je mesec slava, mesec kada svodimo račune i planiramo iduću godinu, prvi mesec zime, ali i mesec kojim završavamo jednu i ulazimo u drugu godinu. Takođe, decembar je i mesec kada čekamo Novu godinu, te mesec koji svi smatramo na neki način posebnim i uzvišenim.

VISKI Laphroaig 10

VISKI Laphroaig 10

Viski Laphroaig 10 se pravi na isti način kao i pre 75 godina, a napravio ga je master destilerije Ian