VOTKA Absolut

Votka absolut

Votka Absolut destiluje se čak nekoliko stotina puta – Zato ima bogat ukus i punu teksturu

Klasifikacija moderne votke je jednostavna. Ona se vezuje za cenu i kvalitet sastojaka. Podeljena je u nekoliko kategorija. Ekonomik votka je votka najniže kategorije. Slabo je zaštićena od falsifikata. Samo se jednom filtrira. Standard votka ima nekoliko stepeni prečišćavanja. Postoje i varijacije ukusa. Reč je o alkoholu kategorije ekstra. Premium votka može biti kategorizacije alfa i lux. Super premium votka se čisti  srebrom i zlatom. Luksuznog je pakovanja. Pravi se po jedinstvenoj recepturi. Ultra premium votka je votka ekstra čistoće.

Votka iz Švedske

Kada je reč o premium votkama – Votka Absolut je najprodavanija na svetu. Votka Absolut proizvodi se u destileriji blizu grada Ahus. Grad Ahus nalazi se na jugu Švedske. Ovo je treća najveća robna marka votki na svetu. Destilerija Absolut je osnovana 1879. godine. Osnivač je Lars Olsson Smth. Predstavljena je na tržištu 1979. godine. Do 2008. godine njena prodaja je narasla na devedeset miliona litara godišnje.

Votka u vlasništvu kompanije Pernod Ricard

Votka Absolut 2008. godine preuzima Pernod Ricard. Kompanija Pernod Ricard je osnovana je 1975. godine. Pernod Ricard je lider u prodaji spirita i na tržištu Srbije. Kompanija Pernod Ricard poseduje jedan od najprestižnijih portfolija brendova žestokih pića.

Votka od ozime pšenice

Ovo piće se proizvodi od ozime pšenice. I čiste izvorske vode. Voda se crpi sa izvora koji se nalazi u vlasništvu destilerije. U proizvodnji se koriste prirodni sastojci. Bez dodatka šećera. Kontinuirana destilacija dovela je piće do savršenstva. Ovo piće se doslovno destiluje nekoliko stotina puta.

Votka s naznakama sušenog voća

Votka Absolut je veoma čista. Ali ipak ima i određen ukus. Ukus je bogat i pune teksture. Kompleksan je i pitak. Ima izrazita obeležja žitarica. One su praćene naznakama sušenog voća. Zbog svoje pitkosti odlično se meša sa drugim pićima.

Votka Absolut se pije dobro rashlađena.

 

Stil Premium votka

Alkohol 40 %

Temperatura serviranja 1 ˚C

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
U fokusu

Pratite nas

Poslednje objavljeno

Ostanite u kontaktu

Pretplatite se na naš newsletter

Obećavamo da Vam nećemo zatrpavati inbox nevažnim informacijama.