VETROELITE Staklena ambalaža za premium spirite

vetroelite

Nova kolekcija luksuznih flaša, pod nazivom LINES, može da bude interesantna vodećim srpskim destilerima, odnosno onima koji proizvode premium rakije i koji fokus svog budućeg poslovanja vide u izvozu na bogata strana tržišta

Na opšte zadovoljstvo svih ljubitelja ekskluzivne staklene ambalaže italijanska kompanija Vetroelite unela je na srpsko tržište dobro poznati šarm iz sveta glamura i to kroz svoju proizvodnu liniju premim flaša za spirite i ostale proizvode. Vetroelite je osnovan 1994. godine u italijanskom gradu Ormel, sa ciljem da kroz proizvodni program potrošačima ponude boce koje će se potpuno razlikovati od svega viđenog na tržištu. Glavni fokus poslovanja stavljen je na proizvodnju i izvoz premium staklene ambalaže, u koju je unesen i italijanski šlif, a koji obavezno naglašava renesansnu kulturu. U svojoj proizvodnoj liniji imaju flaše za vino, spirite, likere, maslinovo ulje, sirće i mineralnu vodu, a proizvode i bočice za parfeme, kao i tegle za delikatesnu hranu. Klijentima nude i zatvarače koji odlično prijanjaju uz svaki model flaše.

Kreativnost i inovacije

Zbog prepoznatljivog stila, kompanija je za samo 28 godina poslovanja izgradila odličnu svetsku reputaciju, a posebno kada su u pitanju kreativnost i inovacije. Kroz analizu svetskog tržišta njihovi međunarodni dizajneri svakodnevno dizajniraju atraktivne i jedinstvene oblike staklene ambalaže, sa obaveznim potpisom italijanskog šarma. Kompanija Vetroelite ima obiman katalog proizvoda, koji uključuje vrhunske kreacije koje su idealne za prestižne brendove. Međutim, njihovo iskustvo i znanje, kada je u pitanju razvoj novih artikala, im omogućava da isporučuju i ambalažu po meri, a takođe prilagođavaju već standardne proizvode po želji kupca.

Ceo svet u fokusu poslovanja

Njihovi premium proizvodi sem u Italiji zastupljneni su i na inostranom tržištu, pošto im je glavni fokus  stavljen na izvoz, te su prisutni širom sveta sa predstavništvima i prodajnim kancelarijama. Njihova strateška tržišta su Sjedinjene Države, Kanada, Francuska i Poljska, a od nedavno i Srbija. Vetroelite je na srpsko tržište izašao sa svojim novim katalozima koji uključuju stare, ali i nove proizvodne linije. Trenutno se na domaćem tržišu nalaze dva kataloga, kolekcija LINES i kolekcija Rose Shades.

Nova kolekcija – LINES

U katalogu LINES predstavljeni su ekskluzivni modeli flaša Macao, Manila, Enigma, Deco, Valletta duo, Panama, Londra i Origin lines. Inače, valjalo bi napomenuti da iz pomenute kolekcije ima i nekoliko stilova flaša koje bi mogle da zainteresuju i srpske destilere, posebno one koji se bave izvozom. Jedna od tih flaša je i Deco koja je čini se vrlo  interesantna za pakovanje rakije, posebno zbog  njene reljefne linije koja se protežu duž tela flaše te je i blago naglašena silueta. S druge strane Valletta Duo je nepogrešiv izbor za spirite poput premium šljive, dunje ili vinjaka, jer je odlikuje okrugla i atraktivna linija gde je posebno mesto ostavljeno za etiketiranje. Model Londra ima klasičan profil i ovde su dizajneri posebno vodili računa o svakom detalju flaše, te je ona idealne za likere. Inače, valjalo bi napomenuti da je boca Origin Lines jedna od najpopularnijih kod svetskih proizvođača džina i realno je predpostaviti da bi se dopala i našim destilerijama koje proizvode džin.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

Baileys

IRISH CREAM Baileys

Irish cream Baileys je kao savršen za smenu leta i lepe jeseni, te vam Spirit Style magazin preporučuje ovaj liker

Roku

DŽIN Roku

Džin Roku proizvodi se u Japanu i specifičan je po tome jer u sebi sadrži biljke koje rastu samo na

Rakija Tok

RAKIJA Stom travarica

Rakija Stom travarica sjajno će se uklopiti uz aromatične sireve sa plavom plesni, kao što je gorgonzola Kada se spomene