VETROELITE Staklena ambalaža za premium spirite

vetroelite

Nova kolekcija luksuznih flaša, pod nazivom LINES, može da bude interesantna vodećim srpskim destilerima, odnosno onima koji proizvode premium rakije i koji fokus svog budućeg poslovanja vide u izvozu na bogata strana tržišta

Na opšte zadovoljstvo svih ljubitelja ekskluzivne staklene ambalaže italijanska kompanija Vetroelite unela je na srpsko tržište dobro poznati šarm iz sveta glamura i to kroz svoju proizvodnu liniju premim flaša za spirite i ostale proizvode. Vetroelite je osnovan 1994. godine u italijanskom gradu Ormel, sa ciljem da kroz proizvodni program potrošačima ponude boce koje će se potpuno razlikovati od svega viđenog na tržištu. Glavni fokus poslovanja stavljen je na proizvodnju i izvoz premium staklene ambalaže, u koju je unesen i italijanski šlif, a koji obavezno naglašava renesansnu kulturu. U svojoj proizvodnoj liniji imaju flaše za vino, spirite, likere, maslinovo ulje, sirće i mineralnu vodu, a proizvode i bočice za parfeme, kao i tegle za delikatesnu hranu. Klijentima nude i zatvarače koji odlično prijanjaju uz svaki model flaše.

Kreativnost i inovacije

Zbog prepoznatljivog stila, kompanija je za samo 28 godina poslovanja izgradila odličnu svetsku reputaciju, a posebno kada su u pitanju kreativnost i inovacije. Kroz analizu svetskog tržišta njihovi međunarodni dizajneri svakodnevno dizajniraju atraktivne i jedinstvene oblike staklene ambalaže, sa obaveznim potpisom italijanskog šarma. Kompanija Vetroelite ima obiman katalog proizvoda, koji uključuje vrhunske kreacije koje su idealne za prestižne brendove. Međutim, njihovo iskustvo i znanje, kada je u pitanju razvoj novih artikala, im omogućava da isporučuju i ambalažu po meri, a takođe prilagođavaju već standardne proizvode po želji kupca.

Ceo svet u fokusu poslovanja

Njihovi premium proizvodi sem u Italiji zastupljneni su i na inostranom tržištu, pošto im je glavni fokus  stavljen na izvoz, te su prisutni širom sveta sa predstavništvima i prodajnim kancelarijama. Njihova strateška tržišta su Sjedinjene Države, Kanada, Francuska i Poljska, a od nedavno i Srbija. Vetroelite je na srpsko tržište izašao sa svojim novim katalozima koji uključuju stare, ali i nove proizvodne linije. Trenutno se na domaćem tržišu nalaze dva kataloga, kolekcija LINES i kolekcija Rose Shades.

Nova kolekcija – LINES

U katalogu LINES predstavljeni su ekskluzivni modeli flaša Macao, Manila, Enigma, Deco, Valletta duo, Panama, Londra i Origin lines. Inače, valjalo bi napomenuti da iz pomenute kolekcije ima i nekoliko stilova flaša koje bi mogle da zainteresuju i srpske destilere, posebno one koji se bave izvozom. Jedna od tih flaša je i Deco koja je čini se vrlo  interesantna za pakovanje rakije, posebno zbog  njene reljefne linije koja se protežu duž tela flaše te je i blago naglašena silueta. S druge strane Valletta Duo je nepogrešiv izbor za spirite poput premium šljive, dunje ili vinjaka, jer je odlikuje okrugla i atraktivna linija gde je posebno mesto ostavljeno za etiketiranje. Model Londra ima klasičan profil i ovde su dizajneri posebno vodili računa o svakom detalju flaše, te je ona idealne za likere. Inače, valjalo bi napomenuti da je boca Origin Lines jedna od najpopularnijih kod svetskih proizvođača džina i realno je predpostaviti da bi se dopala i našim destilerijama koje proizvode džin.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
U fokusu