TEKILA Rose

Tekila Rose ima nežan i suptilan kremast ukus, a napravljena je prvenstveno za ženske konzumente

Tekila se uglavnom pije čista, ali se poslednjih godina sve češće koristi i u koktelima. Koktele posebno vole žene, te mnoge kompanije u tekilu dodaju razno aromično voće, kako bi privukli ženske konzumente.

Tekila

Jedna od tih kompanija je i McCormick Distilling smeštena u Vestonu, u državi Misuri. Reč je o najstarijoj destileriji koja se nalazi zapadno od reke Misisippi i tu se nalazi od 1856. godine. Ova kompanija ima bogato nasleđe i zasluženu reputaciju, kao kompanija koja nudi inovativne proizvode. Njihov destilat je svakako i tekila Rose, koji spada u originalne krem tekila likere sa ukusom jagode. Tekila Rose dobijena je kombinacijom tekile u koju je dodat krem od jagoda. Tekila Rose je zapravo prvo piće koje je tekilu uparilo sa voćem. Valja istaći da jer reč o destilatu koji je preko 20 godina najprodavaniji svetski krem liker od jagoda.

Tekila sa jagodom

Tekila Rose je svilenkasto glatko piće, koje ima interesantan spoj bogate kreme od jagoda i uzbudljivog ukusa tekile. Svaki put dok se ispija daje odlično spojenu  notu, slatkog i aromatičnog akloholnog pića. Dizajn je posebna priča, a sa svojom elegantnom flašom i razigranim detaljima – Tekila Rose simbolično predstavlja „malu crnu haljinu“ koja podseća na savršenu ženu.

Tekila liker

Inače, debelo crno staklo sprečava da svetlost prodre do destilata, te je sadržaj u flaši uvek svež i ukusan. Svetlucave srebrne ruže i jarko ružičaste jagode čine da ova boca zablista na polici. Tekila Rose je najbolja kada se služi ohlađena, ali postoji bezbroj načina da se ukusi jagoda oslobode iz tekile. Odlična je i kao podloga za koktele sa mlečnim napitcima. Takođe, može da se dodaje u kafu ili u kolače.

Tekila Rose se servira jako rashlađena.

 

Stil Tekila liker

Alkohol 13%

Temperatura serviranja  5 ˚C

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
U fokusu