Tekila Kah Anejo stari dve godine, nakon čega odležava u američikim hrastovim buradima i pomalo je zastrašujuća tekila
Popularnost najpoznatijeg destilata Meksika poslednjih nekoliko godina je u izuzetnom porastu i to svuda u svetu. Posebno raste potražnja za sve kvalitetnijim tekilama, koje se prave od 100% plave agave. Jedna od takvih tekila je i tekila Kah Anejo koja se nalazi na domaćem tržištu od 2017. godine. Ovu tekilu odlikuje viskozan i vrlo jak ukus.
Tekila iz destilerije Fabrica de Tequilas Fino
Tekila Kah Anejo pažljivo je destilovana u destileriji Fabrica de Tequilas Fino, a zbog svoje ambalaže i arome nominovana je kao “Best of the Best” u kategoriji visokokvalitenih tekila i to od strane prestižne digitalne platforme tequila.net.
Svaka flaša tekile unikat
Svaka flaša je individualno, ručno izrađeno umetničko delo i ne postoje dve iste boce. Flaša je inspirisana peruanskim tradicionalnim plesom posvećenom Danu mrtvih, koji se svake godine održava u Peruu, nedelju dana pre 5. novembra, na obali jezera Titikaka.
Nagrađivana tekila
Tekila Kah Anejo stari dve godine i odležava u američikim hrastovim buradima. Poseduje aromu kafe, čokolade i duvana. Pri prvom susretu, na nosu osetićete note karamele i vanile, tipične za dobro čuvan i odležao Anejo. Na nepcima dominira predivan ukus vanile i začina, dok je završnica duga i jasna. Koliko je poznata po svom izuzetnom kvailtetu govori podatak da je nagrađena sa 94 boda od Instituta za degustaciju pića.
Kah Anejo
Tekila Kah Anejo je zaista poseban brend tekile, o čemu svedoči i neobičan izgled flaše u obliku lobanje. Ova tekila dobila je više međunarodnih nagrada za svoj i te kako izuzetan i kvalitetan profil ukusa. Dvostruko zlato i srebro kompanija je dobila od asocijacije Tequilla Masters.
Servira se blago rashlađena.
Stil Tekila Anejo
Alkohol 40%
Temperatura serviranja 13 ˚C