TEKILA Kah Anejo

TEKILA Kah Anejo

Tekila Kah Anejo stari dve godine, nakon čega  odležava u američikim hrastovim buradima i pomalo je zastrašujuća tekila

Popularnost najpoznatijeg destilata Meksika poslednjih nekoliko godina je u izuzetnom porastu i to svuda u svetu. Posebno raste potražnja za sve  kvalitetnijim tekilama, koje se prave od 100% plave agave. Jedna od takvih tekila je i tekila Kah Anejo koja se nalazi na domaćem tržištu od 2017. godine. Ovu tekilu odlikuje viskozan i vrlo jak ukus.

Tekila iz destilerije Fabrica de Tequilas Fino

Tekila Kah Anejo pažljivo je destilovana u destileriji Fabrica de Tequilas Fino, a zbog svoje ambalaže i arome nominovana je kao “Best of the Best” u kategoriji visokokvalitenih tekila i to od strane prestižne digitalne platforme tequila.net.

Svaka flaša tekile unikat

Svaka flaša je individualno, ručno izrađeno umetničko delo i ne postoje dve iste boce. Flaša je inspirisana  peruanskim tradicionalnim plesom posvećenom Danu mrtvih, koji se svake godine održava u Peruu, nedelju dana pre 5. novembra, na obali jezera Titikaka.

Nagrađivana tekila

Tekila Kah Anejo stari dve godine  i odležava u američikim hrastovim buradima. Poseduje aromu kafe, čokolade i duvana. Pri prvom susretu, na nosu osetićete note karamele i vanile, tipične za dobro čuvan i odležao Anejo. Na nepcima dominira predivan ukus vanile i začina, dok je završnica duga i jasna. Koliko je poznata po svom izuzetnom kvailtetu govori podatak da je nagrađena sa 94 boda od Instituta za degustaciju pića.

Kah Anejo

Tekila Kah Anejo je zaista poseban brend tekile, o čemu svedoči i neobičan izgled flaše u obliku lobanje. Ova tekila dobila je više međunarodnih nagrada za svoj i te kako izuzetan i kvalitetan profil ukusa. Dvostruko zlato i srebro kompanija je dobila od asocijacije Tequilla Masters.

Servira se blago rashlađena.

 

Stil Tekila Anejo

Alkohol 40%

Temperatura serviranja 13 ˚C

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
U fokusu