SPIRIT STYLE FESTIVAL Premium srpske rakije u luksuznom hotelu

Festival

Hotel Srebrno jezero je najstariji i najpoznatiji hotel u ovom turističkom kompleksu i smatra se jednim od najelegantnijih objekata uz samo šetalište

Drugi Spirit Style festival luksuzne srpske rakije biće održan 25. maja u hotelu Srebrno jezero od 17 do 23 sata. U tom periodu svoje premium proizvode predstaviće oko 30 najpoznatijih destilerija iz Srbije koje će gosti moći da degustiraju i kupe.

Hotel Srebrno jezero dominira šetalištem

Ukoliko odlučite da posetite Srebrno jezero tokom Drugog Spirit Style festivala luksuzne srpske rakije ili neke druge manifestacije trebalo bi da znate da Hotel Srebrno jezero dominira po svom luksuznom izgledu i sadržajem koji nudi. Hotel je najstariji i najpoznatiji u ovom turističkom kompleksu. Renoviran je pre dve godine i smatra se jednim od najelegantnijih objekata na samom šetalištu, na svega deset metara od jezera.

Luksuzne sobe s pogledom na jezero

Hotel poseduje 26 luksuznih, moderno i elegantno opremljenih soba koje su raspoređene na prvom i drugom spratu. U ponudi imaju jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe od kojih neke imaju pogled na jezero. Svaka soba ima kupatilo, pristup Wi-Fi internetu, TV-u s kablovskom  i svaka je opremnjena klima uređajem. U sklopu hotela nalazi se restoran tako da se može  izabrati ponuda noćenje sa doručkom, polupansion ili pun pansion.

Mesto za najlepše selfi fotografije

S obzirom na to da se hotel nalazi na samom šetalištu turisti mogu svoje slobodno vreme da provedu uz mnoge sadržaje, jer je ono centar svih udarnih i važnih događaja. Preko puta, odnosno na drugoj obali jezera mogu da se vide vikendice sa privatnim dokovima gde vlasnici često uživaju u pecanju i kupanju. Na šetalištu pored Srebrnog jezera nalazi se lepo uređen i bezbedan kutak za najmlađe posetioce. Sa ljuljaškama, klackalicama i toboganima i vrteškama, ovaj prostor za decu na otvorenom je pravo mesto za igru. Osim toga ljubitelji šetnje i lepe okoline mogu da naprave najbolje selfi fotografije.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
U fokusu