SPIRIT STYLE FESTIVAL PREDSTAVLJA Quince Royal

Quince Royal

Quince Royal, porodična kraft destilerija, fokusirana je na proizvodnju samo jednog proizvoda – rakije od dunje ultra premium kvaliteta

Najtamburaškije selo u Srbiji – Deronje, nalazi se u ravnici između Bača i Odžaka. Ovo bačko selo, osim što je poznato po odličnim tamburašima, na dobrom je putu da se proslavi i po rakiji od dunje, koja  svojim ultra premium kvalitetom krči sebi put do inostranog tržišta.

Rakija Quince Royal proizvodi se u kraft destileriji

Quince Royal porodična je kraft destilerija, koja se nalazi u selu Deronje. Ova destilerija je fokusirana na proizvodnju samo jednog proizvoda – rakije od dunje ultra premium kvaliteta. Sve rade sami, svaki plod prolazi kroz njihove ruke. Biraju samo zdrave plodove, a tehnološki postupak prerade i fermentaciju rade  po preporukama najboljih tehnologa, u strogo kontrolisanim uslovima. Quince Royal jedna je od najpitkijih rakija od dunje na našem tržištu i njen ukus je fino oporo aromatičan i elegantno sofisticiran.

Receptura za rakiju Quince Royal čuvana tajna

Za ovu rakiju kažu da se smatra kraljicom voćnih rakija. Quince Royal se dobija dvostrukom destilacijom u profesionalnom kotlu od čistog bakra, nakon čega odležava u hrastovim buradima do potpunog sazrevanja. Ovaj premium spirit od dunje se priprema od najkvalitetnijeg zrelog voća, a po recepturi, koja se strogo čuva, kao i po specifičnom tehnološkom postupku. Zato i jeste namenjena istinskim hedonistima, jer njen intenzitet mirisa, ukusa i aroma nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Rakija Quince Royal ultra premium brend

Rakija Quince Royal proizvodi se u malim, ograničenim serijama koje se čuvaju u najboljim uslovima i upotrebom savremene tehnologije za proizvodnju jakih alkoholnih pića. Ova rakija od dunje ima naglašenu voćnu notu i savršeno se kombinuje uz meke i tvrde bele sireve. Optimalna kombinacija ukusa postignuta je kada se na nepcu jednako dugo zadrži ukus rakije i hrane, ali i kada se barikirana dunja idealno uklapa sa jelima sa roštilja i uz fino začinjenu ribu.

Da bi osetili sve specifičnosti ove ultra premium rakije od dunje, konzumirajte je na sobnoj temperaturi i servirajte iz čaša namenjenih za konjak, koje ćete dodatno zagrevati toplotom ruku.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
U fokusu

Pratite nas

Poslednje objavljeno

Ostanite u kontaktu

Pretplatite se na naš newsletter

Obećavamo da Vam nećemo zatrpavati inbox nevažnim informacijama.