RESTORAN Red Bread

RESTORAN Red Bread

Ukoliko ste posetili restoran Red Bread, obavezno probajte lososa sa slatkim terijaki sosom, serviranog sa basmati pirinčem, koji je začinjen đumbirom.  Uz ovo jelo poručite dobro rashlađenu votku, koju konzumirajte tokom jela

Restoran Red Bread smešten je u srcu starog Dorćola, a dobio je ime po njihovom nesvakidašnjem hlebu od sušenog paradajza.

Minimalistički stil

Restoran Red Bread je porodični restoran, kreiran u minimalističkom stilu i sa modernim enterijerom.

Ponuda restorana Red Bread zasniva se na jelima savremene zdrave kuhinje, te jelima za vegetarijance.

Spirit Style preporuka

Na meniju ovog restorana nalaze se potaži, salate, paste, ali i riblja i mesna jela. Ukoliko ste se zadesili na ovom mestu, obavezno probajte lososa sa slatkim terijaki sosom, serviranog sa basmati pirinčem, koji je začinjen đumbirom.  Uz ovo jelo poručite dobro rashlađenu votku, koju konzumirajte tokom jela.

Podelite članak
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

PROČITAJTE I:

DŽIN The London No 1

DŽIN The London No 1

Džin The London No 1 je u vlasništvu španske kompanije Gonzales Byass i specifičan je po začinskom ukusu mediteranskog bilja

TEKILA Two Fingers

TEKILA Two Fingers

Tekila Two Fingers pripada grupi silver tekila i ona je najpopularnija tekila na svetu Tekila spada u grupu žestokih alkoholnih

KONJAK Serviranje i ispijanje

KONJAK Serviranje i ispijanje

Ukoliko je serviranje i ispijanje konjaka pravilno trebalo bi da se prepliću tri talasa aromatičnosti Konjak se dobija dvostrukom destilacijom

PREPORUKA Haku votka

PREPORUKA Haku votka

Naša preporuka je Haku votka, jer je ona bela, čista i prozirna votka, koja definiše nove horizonte, otvara nove vidike

Rakija Pruna Loza

RAKIJA Pruna Loza

Rakija Pruna Loza vrhunski je destilat, koji je odležavao čak šest godina u buradima od nemačkog hrasta S dolaskom toplijeg

VOTKA Beluga Allure

VOTKA Beluga Allure

Votka Beluga Allure je visokokvalitetna votka i ima složen ukus slatkih nota, začina i svežeg hleba Votka je danas jedno

RUM – Piće koje su proslavili gusari

Kvalitet prvobitnog ruma nije bio ni blizu ovom današnjem, jer je bio opor, žestok, slatkast, nepročišćen,  jednom destilovan i zato je samo jedan gutljaj obarao

DOBRA RAKIJA – Rakija Gorda

Da u Srbiji postoji dobra rakija, nije nikakva vest, ali da postoje rakije koje su visoko kotirane u premium segmentu spirita – jeste ili možda

RAKIJA Ćirilica Šljiva

Rakija Ćirilica Šljiva stara je 12 godina i vrlo je karakterističnog ukusa U mnogim krajevima Srbije u svatove se zove buklijom. Buklija je zapravo čutura