HRANA I PIĆE Restoran Jakovljević

Restoran Jakovljević

Ukoliko vas put nanese u restoran Jakovljević, naš savet je da poručite roštilj Taverna, koji se sastoji od bogate porcije pilećeg belog mesa, pljeskavice, bele vešalice i dimljenog vrata

 

Beogradski restoran – taverna Jakovljević nalazi se na ušću dveju reka s pogledom na Kalemegdan, Nebojšinu kulu i Ratno ostrvo.

Enterijer restorana Jakovljević  odiše duhom starih prestoničkih kafana i koncipiran je tako da pruža potpuni užitak na vodi.

Restoran Jakovljević je karakterističan po tome što kuvari pripremaju hranu pred gostima.

 

Spirit Style preporuka

Meni restorana Jakovljević karakterišu riblja jela, ali i jela sa roštilja. Ukoliko vas put nanese na ovo mesto, naš savet je da, poručite roštilj Taverna, koji se sastoji od bogate porcije pilećeg belog mesa, pljeskavice, bele vešalice i dimljenog vrata. Uz ovaj obrok neka vaš izbor aperitiva bude rakija od kajsije.

Podelite članak

PROČITAJTE I:

KONJAK Serviranje i ispijanje

KONJAK Serviranje i ispijanje

Ukoliko je serviranje i ispijanje konjaka pravilno trebalo bi da se prepliću tri talasa aromatičnosti Konjak se dobija dvostrukom destilacijom

RAKIJA Viljamovka Takovo

RAKIJA Viljamovka Takovo

Rakija Viljamovka Takovo savršena je za zimske dane Rakija Viljamovka Takovo dobar je i aperitiv, jer otvara apetit Rakiju nazivaju

VOTKA Van Gogh Acai-Blueberry

VOTKA Van Gogh Acai-Blueberry

Votka Van Gogh Acai-Blueberry pravi je izbor za vrele dane  Votka je popularno alkoholno piće koje se dobija destilacijom krompira