RAKIJA Stara Sokolova Dunja

Stara Sokolova Dunja

Rakija Stara Sokolova Dunja pametan je izbor za kupovinu – Rakija Stara Sokolova Dunja zadovoljava sve standarde kvaliteta i ima prilagođenu cenu za vrhunski destilat od dunje

Rakija od dunje je jedna od najcenjenijih rakija na tržištu. Rakija od dunje, ali pre svega kvalitetna rakija od dunje, zahteva ozbiljan pristup u proizvodnji, a koji podrazumeva kvalitetan odabir najboljih plodova dunje, vrhunski pristup destilaciji komine, te znalački odabir vremena odležavanja rakije. Vrhunska rakija od dunje mora da bude u višoj cenovnoj kategoriji, jer ona pripada premium segmentu rakija.

Rakija se pametno kupuje

Ukoliko želite upravo ovakvu rakiju da kupite, neka vaš izbor pametne kupovine bude rakija od dunje iz destilerije Stara Sokolova. Rakija od dunje iz destilerije Stara Sokolova zadovoljava sve standarde kvaliteta, ali je i rakija koja je na mirisu veoma prefinjena, dok je na ukusu prodorna, trajna i moćna.

Rakija koja se pije hladna

Završnica je vrlo sveža i duga. Ukoliko želite da osetite, ali i da uživate, u svim aromatskim kompleksima rakije od dunje iz destilerije Stara Sokolova, najbolje je da je pijete fino rashlađenu.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
U fokusu