RAKIJA Pruna Loza

Rakija Pruna Loza

Rakija Pruna Loza vrhunski je destilat, koji je odležavao čak šest godina u buradima od nemačkog hrasta

S dolaskom toplijeg vremena, počinjemo da živimo proleće. Sve je mnogo lakše i pripremamo se za leto. Još uvek smo željni sunca, a sa suncem se nekako povezuje i vinova loza. Baš zbog toga, a pre nego što počnu vrućine, neka vaš odabir za najlepši mesec u godini bude rakija Pruna Loza.

Rakija poput Grappa

Rakija Pruna Single Barrel Loza je odležavala šest godina u buradima od nemačkog hrasta i ona je stilski napravljena poput vrhunske Italijanske Grappa. Zlatno-ćilibarne je boje i u čaši nagoveštava plemeniti karakter i zrelost. Uticaj nemačkog hrasta na nosu skladno je integrisan sa voćnim karakterom. Miris je  koncentrovan i slojevit, dok je aromatski profil bogat i njime dominiraju note suvog grožđa, suve kajsije, citrusa, sveže smokve, lavande, vanile, ali i zelenog oraha.

Rakija duge završnice

Na nepcima preovladava puna i zaokružena impresija. Arome se otvaraju u slojevima, počev od nota grožđa, žutog voća, suve kajsije, suve pomorandže, do cimeta i vanile. Uzbudljiva je i duga završnica, u kojoj u prvi plan izbijaju orašasti tonovi i suvo voće.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
U fokusu