RAKIJA MARKET Mesto pametne kupovine

Rakija Market

Predstavljamo vam RAKIJA MARKET, mesto pametne kupovine rakija    

RAKIJA MARKET je nastao iz želje malih destilerija iz svih krajeva Srbije da svoje rakije predstave pre svega građanima Beograda, ali i turistima koji posećuju naš glavni grad. S obzirom na velike teškoće na koje male destilerije nailaze kada pokušaju da nađu svoje mesto na policama trgovinskih radnji u Beogradu, posebno onih velikih, dvadesetak njih se ujedinilo u ovom projektu i odlučilo da naprave RAKIJA MARKET – mesto gde će svoje proizvode moći da ponude i prezentuju kupcima i turistima i to u srcu Beograda.

RAKIJA MARKET nudi više od 100 vrsta rakija

U ovoj simpatičnoj prodavnici možete besplatno probati više od 100 različitih domaćih rakija iz preko 25 malih domaćih destilerija. Mnoge od ovih rakija nećete naći ni na jednom mestu u Beogradu sem ovde. U ponudi se nalaze i poklon pakovanja, kao i mala pakovanja – čokanji, fraklići i popularni „unučići“, i to sve po najpovoljnijim maloprodajnim cenama. Na ovom mestu naći ćete prave domaće rakije stare 10, 15 pa i 20 godina, kao i rakije od neuobičajenih sorti voća, poput rakije od drenjine, maline, kupine ili dinje.

RAKIJA MARKET online prodavnica

Pored prodavnice u Reljinoj ulici, postoji i online prodavnica RAKIJA MARKET na adresi www.rakijamarket.com na kojoj su na jednostavan i funkcionalan način prikazane domaće rakije sortirane prema voću od kojeg su dobijene i prema destileriji iz koje dolaze.

Ukoliko ste ugostitelj, u RAKIJA MARKETU možete probati mnoge prave domaće rakije, odabrati za svoj kafić ili restoran rakiju koju nemaju drugi, i tako diferencirati i obogatiti svoju ponudu pića.

Sve u svemu, ovo je jedno lepo mesto koje je bilo potrebno ovom gradu, pa vas pozivamo da svratite do njih i probate neke od najboljih domaćih rakija iz Srbije.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
U fokusu