PAMETNO KUPITE Johnnie Walker Black Label

Johnnie Walker Black Label

Viski Johnnie Walker Black Label je dobro znan brend na tržištu Srbije i proizvod koji konzumentu nudi mnogo više od onog što plaća za njega

Na tržištu Srbije danas postoji velik broj viskija više cenovne kategorija, čije cene se znatno razlikuju u odnosu na kvalitet koji nude. Da bi za svoje novce kupili najbolje, po prihvatljivoj ceni, morate biti informisani kakav vam se kvalitet nudi. Provereni i svima znani brendovi logičan su izbor pametne kupovine, jer prilikom odabira ovih proizvoda najčešće znate šta kupujete.

Viski Johnnie Walker Black Label je dobro znan brend na tržištu Srbije i proizvod koji konzumentu nudi mnogo više od onog što plaća za njega. Valjalo bi se podsetiti da je viski Johnnie Walker Black Label jedan od svetski najpoznatijih blended viskija i upravo mu ta laskava tituala ne dozvoljava da bude ništa manje od najboljeg. Njega čini sinergija preko 40 mešavina viskija raznih starosti i zbog toga je na mirisu bogat i raskošan. Osete se tu note zimskih začina i melase, ali i naznake belog bibera i citrusa. Na ukusu je kremast, a već pri prvom gutljaju u ustima se javlja dimna senzacija, sa naznakama suvih začina, ječma i jasnih herbalnih nota. Završnica je specifična i duga, a u njoj su dominantne note suvog voća.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
U fokusu