PREPORUKA Nirvana iz destilerije Zarić

Nirvana

Preporuka za leto je Nirvana iz destilerije Zarić – Nirvana iz destilerije Zarić je rakija od kruške Williams, u kojoj su sačuvani dominantni ukusi i mirisi ove kruške

Bliže nam se letnje vrućine i potrebna nam je Nirvana, do koje samo pojedini mogu da dopru. Međutim Nirvana je i nešto opipljivo. Nirvana je nešto što nam je pripremila destilerija Zarić – Nirvana je destilat od kruške koji je prepoznat i u svetu. Nirvana je potvrdu svog kvaliteta dobila 2020. godine, kada je proglašena zvanično za jedno od 10 najboljih pića na svetu, od strane stručnog žirija, na Spirit Selection by Concours Mondial de Bruxelles i ujedno osvojila veliku zlatnu medalju.

Nirvana iz destilerije Zarić je rakija od kruške Williams, u kojoj su sačuvani dominantni ukusi i mirisi ove kruške. Nirvana nije agresivna rakija, već nežna i suptilna i kao takva, upravo kao Nirvana zaokuplja sva vaša čula. Ovo je rakija koja je spravljena od 100 odsto domaće sirovine i rakija koja je odležavala dve godine u prohromskim sudovima.

Nirvana je kristalno bele boje, sa izraženim mirisom sortne kruške, te rakija sa dugom završnicom u kojoj dominiraju slatkaste note kruške Williams.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
U fokusu