PROMOCIJA RAKIJE ŠAMAR – Šamar za celu ekipu!

Samar

Tokom „Milovanja“ kako je ovaj događaj nazvan, hostese su podsticale ekipu da preispituju sva pravila o tome kako se rakija pravi, pije ili poslužuje

Te večeri se osetilo nešto  što se do sada nigde nije moglo videti i oseti, neverovatan spoj tradicionalnog i modernog je bio svuda oko nas. I da, to sve je omogućila istinska rakija revolucija – Šamar!

Klubovi obeleženi rakijom Šamar

Svi koji su se našli u Savamali, centru beogradskog noćnog života i posetili neke od najpopularnijih prestonićkih klubova kao što su Mladost, Ludost, Gadost, Gajba  ili Radost u  četvrtak 21.04. znaju o čemu je reč. Svaki klub  je bio obeležen Šamarom, jedinom rakijom koja miluje i pruža autentično iskustvo užitka šljive, blago ošamarenom notom dunje!

Šljiva i dunjna u boci rakije Šamar

Tokom „Milovanja“ kako je ovaj događaj nazvan, hostese su podsticale ekipu da preispituju sva pravila o tome kako se rakija pravi, pije ili poslužuje. A kad smo već kod prkosa pravilima, tu je Šamar na svom terenu jer je to deo njegove  recepture i tajna 100% prirodnog i autentičnog ukusa. Prvi put ikada šljiva i dunja se sreću u istoj boci i donose neočekivano nežan ukus.

Spoj tradicije i urbanog življenja

Spoj tradicionalnog i modernog se ogledao i u izgledu hostesa – neke su bile u modernoj interpretaciji tradicionalne narodne nošnje, a druge u ultramodernom outfitu kao na najprestižnijim modnim revijama. Šamar rakija stoji rame uz rame sa najpoznatijim svetskim brendovima.  Posetioci su mogli da uzivaju i u zvucima naših najpoznatijih DJeva kao što su: Genesis, Lea Davogić, Marko Milosavljević, Peppe, Malina & Dooshan, Danijel Čehranov, Vuk Vukosavljević i Sonja Pavlica.

Duh Beograda

A ukoliko vam je žao što niste uspeli da bude deo Šamar ekipe te večeri, pokušajte da osetite delić atmosfere preko ovih fotki!

Samar

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
U fokusu