PROMOCIJA RAKIJE ŠAMAR – Šamar za celu ekipu!

Samar

Tokom „Milovanja“ kako je ovaj događaj nazvan, hostese su podsticale ekipu da preispituju sva pravila o tome kako se rakija pravi, pije ili poslužuje

Te večeri se osetilo nešto  što se do sada nigde nije moglo videti i oseti, neverovatan spoj tradicionalnog i modernog je bio svuda oko nas. I da, to sve je omogućila istinska rakija revolucija – Šamar!

Klubovi obeleženi rakijom Šamar

Svi koji su se našli u Savamali, centru beogradskog noćnog života i posetili neke od najpopularnijih prestonićkih klubova kao što su Mladost, Ludost, Gadost, Gajba  ili Radost u  četvrtak 21.04. znaju o čemu je reč. Svaki klub  je bio obeležen Šamarom, jedinom rakijom koja miluje i pruža autentično iskustvo užitka šljive, blago ošamarenom notom dunje!

Šljiva i dunjna u boci rakije Šamar

Tokom „Milovanja“ kako je ovaj događaj nazvan, hostese su podsticale ekipu da preispituju sva pravila o tome kako se rakija pravi, pije ili poslužuje. A kad smo već kod prkosa pravilima, tu je Šamar na svom terenu jer je to deo njegove  recepture i tajna 100% prirodnog i autentičnog ukusa. Prvi put ikada šljiva i dunja se sreću u istoj boci i donose neočekivano nežan ukus.

Spoj tradicije i urbanog življenja

Spoj tradicionalnog i modernog se ogledao i u izgledu hostesa – neke su bile u modernoj interpretaciji tradicionalne narodne nošnje, a druge u ultramodernom outfitu kao na najprestižnijim modnim revijama. Šamar rakija stoji rame uz rame sa najpoznatijim svetskim brendovima.  Posetioci su mogli da uzivaju i u zvucima naših najpoznatijih DJeva kao što su: Genesis, Lea Davogić, Marko Milosavljević, Peppe, Malina & Dooshan, Danijel Čehranov, Vuk Vukosavljević i Sonja Pavlica.

Duh Beograda

A ukoliko vam je žao što niste uspeli da bude deo Šamar ekipe te večeri, pokušajte da osetite delić atmosfere preko ovih fotki!

Samar

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Pratite nas

Poslednje objavljeno

Ostanite u kontaktu

Pretplatite se na naš newsletter

Obećavamo da Vam nećemo zatrpavati inbox nevažnim informacijama.