PAMETNA KUPOVINA Viski Dead Rabbit

Viski Dead Rabbit

Viski Dead Rabbit je vrhunski viski u svojoj cenovnoj kategoriji, koji sazreva u burbon buradima, nakon čega se naliva u novu burad od belog hrasta

Pojam pametne kupovine po pravilu podrazumeva pronaći najbolji balans cene, kvaliteta, porekla, ali i tradicije, te prepoznatljivosti brenda. Sve ovo sažeto u sebi, nalazi se u viskiju Dead Rabbit. Ovo je irski viski, sa velikom popularnošću u Americi, čime ga mnogi smatraju i američkim viskijem, što on nije. Dobio je ime po jednom od najboljih njujorkških barova. Ovaj bar nosi ime po zloglasnoj bandi irskih doseljenika, koja je terorisala Njujork sredinom 19. veka.

Viski Dead Rabbit je vrhunski viski u svojoj cenovnoj kategoriji, koji sazreva u burbon buradima, nakon čega se naliva u novu burad od belog hrasta. Ova kombinacija sazrevanja i odležavanja daje mu posebnu aromu, miris i ukus.

Viski Dead Rabbit je izrazito zlatne boje. Slatkastih je aroma, te hrskavog ukusa nalik prženim orašastim plodovima.  Osete se i začinske note koje balansiraju između vanile, voća i slada. Na mirisu je prisutno drvo, te slatkast balans karamele.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
U fokusu