NAJBOLJA NA SVETU Velika Zlatna medalja za Hubert rakija Viljamovka

Hubert

Nakon velikog uspeha u Kini 2019. godine, kada je Hubertova rakija Kajsija osvojila veliku zlatnu medalju i proglašena za jedno od devet najboljih jakih alkoholnih pića na svetu, ove godine je isto priznanje dobila i Hubertova rakija Viljamovka

Hubertova rakija Viljamovka proizvedena je od kruške sorte williams. Rakija je svežeg, intenzivnog mirisa, tipičnog za sortu williams, zaokruženog i izbalansiranog ukusa, te veoma pitka i dopadljiva. Ručnim odabirom najkvalitetnijih plodova, kontrolisanom fermentacijom i dvostrukom destilacijom u bakarnim kazanima postiže se vrhunski kvalitet Hubertove rakije Viljamovke. Ona odležava najmanje dve godine u inox sudovima, a njena jačina nakon flaširanja iznosi 40% vol. Da bi osetili najbolje iz Hubertove rakije Viljamovke najbolje je poslužiti je kao aperitiv, rashlađenu na temperaturi od 10 – 12 C.

Spirits Selection 2022

Spirts Selection je međunarodni događaj na kome se  ocenjuju najbolja jaka alkoholna pića iz celog sveta i to u kategorijama najbolji viski, tekila, rakija, rum, džin, votka, konjak i pojedina egzotična i kod nas nepoznata ili manje poznata pića.

Nakon Čilea, Bugarske, Kine i Brisela, ovogodišnji Spirits Selection održan je u Gvadalupeu. Za ocenjivačkim stolom našlo se preko 2000 uzoraka jakih alkoholnih pića, iz 60 zemalja, iz celog svetu. Ove godine u ocenjivanju je učestvovalo 120 međunarodnih sudija, iz 34 zemlje, što je doprinelo većoj objektivnosti rezultata. Organizatori su i ove godine osigurali da sudije dobiju najbolje uslove za  degustaciju. Sve ovo, ali široka paleta ocenjivanih proizvoda, je doprinelo da nagrade imaju svoju “težinu” i da se ocenjeni spiriti nakon dobijenih nagrada visoko kotiraju u svetu poznavaoca jakih alkoholnih pića.

 

Nagrade Hubertove rakije Viljamovke

 

– Velika zlatna medalja na Spirits Selection 2022

– Velika zlatna medalja i šampion u grupi rakija od kruške na Žestival Užice 2021

– Velika zlatna medalja na ocenjivanju Saveza proizvođača rakija Srbije 2021

– Velika  zlatna medalja i šampion u grupi rakija od kruške na Žestival Užice 2019

– Zlatna medalja na Žestival Užice 2018

– Zlatna medalja na Spirit fest Sarajevo 2018

– Velika zlatna medalja na Festivalu srpske rakije 2017

– Zlatna medalja na Sajmu Ugljevik 2017

– Zlatna medalja na Spirit fest Sarajevo 2014

– Velika zlatna medalja i beogradski pobednik na Rakija festu 2012

– Zlatna medalja na Novosadskom sajmu 2011

– Zlatna medalja na Novosadskom sajmu 2010

– Zlatna medalja na Rakija festu 2010

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
U fokusu

Pratite nas

Poslednje objavljeno

Ostanite u kontaktu

Pretplatite se na naš newsletter

Obećavamo da Vam nećemo zatrpavati inbox nevažnim informacijama.