DŽIN After Work

Džin After Work

Džin After Work je čak sedam puta destilovan džin, a dobija se tradicionalnom metodom pravljenja London Dry Gin

Prema definiciji džin je alkoholno piće koje se dobija destilacijom klekinih bobica i drugih biljaka, kao što su razne trave, semena, bobice i korenje. Engleski džin je najčešće podvrsta ili podstil džina i dobija se na bazi od 75 odsto kukuruza, 15 odsto ječmenog kvasca i 10 odsto drugih žitarica.

Džin i tonik

Inače, za one koji ne znaju ovo piće ima i svoj dan, a 9. juna svake godine se proslavlja svetski Dan džina.  Popularan je kod svih generacija, a uglavnom se pije “suv”, ali se od njega najbolji kokteli prave, a među najpoznatijima je votka – džin, te džin – tonik, kao i neizostavan martini sa džinom. Najčešće se služi sa ledom, limetom i u kombinaciji sa tonikom.

Destilerija Liquores y Derivados

Džin vrhunskog kvaliteta je džin After Work, koji se proizvodi u destilerija Licuores y Derivados, koja je osnovana je u februaru 1986. Godine. Njen osnivač je D. Joaquin Hernandez Belmonte, a trenutno je vode njegovi naslednici. Iako je prvenstveno osnovana za potrebe lokalnog stanovništva, zbog kvalitetnih destilata, ubrzo je postala jedna od vodećih nacionalnih španskih firmi kada je u pitanju proizvodnja alkoholnih pića. Ova destilerija u ponudi ima više od sto različitih proizvoda.

After Work

Džin After Work je čak sedam puta destilovan i dobija se metodom izvornog pravljenja London Dry Gin. Pažljivim odabirom sastojaka, kleke, ali i korijandera dobija se kvalitetan, osvežavajući džin koji ima vrlo ujednačen i izbalansiranu ukus i miris. Ovaj vrsta džina najčešće se konzumira u koktel barovima i klubovima, ali i u spravljanju koktela i mix pića. Takođe preporuka je da se zbog svoje istančane arome pije i čist ili sa nekoliko kockica leda i limunom.

Džin After Work se servira jako rashlađen.

 

Stil London Dry Gin

Alkohol 37,5%

Temperatura serviranja 5 ˚C

Podelite članak

PROČITAJTE I:

DŽIN Hendrick's Orbium

DŽIN Hendrick’s Orbium

Džin Hendrick’s Orbium  nosi oznaku Premium i pakuje se u apotekarsku staklenu ambalažu Džin je destilat koji svoj dominantan ukus

VISKI The Naked Grouse

VISKI The Naked Grouse

Viski The Naked Grouse pravi je predstavnik vrhunskog škotskog destilata, koji dozreva na suncu – u u sušenim sherry i

RAKIJA Imperian

RAKIJA Imperian

Rakija prepečenica Imperian ekskluzivna je rakija od šljive, koja odležava najmanje tri godine u hrastovom buretu Rakija se smatra nacionalnim

Tekila don julio anejo

TEKILA Don Julio Anejo

Tekila Don Julio Anejo  mora da odleži više od godinu dana. Zato ima daleko bogatiji ukus u odnosu na druge

VOTKA Perun

VOTKA Perun

Votka Perun se destiluje tri puta i zato je karakterističnog – čistog i kremastog ukusa Votka može da se pravi

PREDSTAVLJAMO Glen Scotia Victoriana

Viski Glen Scotia Victoriana je na ovogodišnjem takmičenju u San Francisku proglašen za najbolji No Age Statement Scotch Whisky na svetu, odnosno single malt viski