DESTILERIJA HUBERT 1924 Veterani moderne srpske rakijske scene

Želja čelnih ljudi Destilerije Hubert 1924, od samog početka rada destilerije, je da svaki gutljaj njihovih rakija kod konzumenata bude autentično iskustvo, koje odražava bogatstvo ukusa i mirisa pažljivo odabranog voća

Destilerija Hubert 1924 osnovana je 2007. godine i sa ponosom neguje porodičnu tradiciju i strast prema stvaranju vrhunskih prirodnih rakija. Destilerija se nalazi na severu Vojvodine, u Banatskom Velikom Selu, nadomak Kikinde. U susednom selu Đala, na 15 hektara voćnjaka uzgajaju voće koje njihovim rakijama daje jedinstveni ukus. Svi njihovi proizvodi, kako stalno to ističu, rezultat su pažljivog odabira voća i primene tradicionalnih načina fermentacije, destilacije i odležavanja.

Destilerija Hubert 1924 bavi se isključivo premium rakijama, jer veruju da samo vrhunski kvalitet može pružiti izuzetno iskustvo konzumentima, ali i pomoći destileriji da se istakne na tržištu. Posvećenost kvalitetu, od samog početka proizvodnje rakija, stvorila je proizvode koji su istinski jedinstveni i koji zadovoljavaju najviše standarde.

Premium rakija za konzumente koji znaju šta žele

Destilerija Hubert 1924 od samog nastanka je prepoznata kao premium destilerija i njihova specijalnost je proizvodnja prirodnih rakija od šljive, dunje, kajsije, jabuke i kruške vilijamovke, kao i likera od višnje i maline. Rakije od šljive, dunje i jabuke  odležavaju najmanje tri godine u hrastovim buradima, dok rakije od kajsije i kruške vilijamovke dostižu svoj puni potencijal kroz trogodišnje odležavanje u inox posudama. Nakon odležavanja rakije pakuju i plasiraju na tržište u staklenim ambalažama od 0,7 litara, kao i u malim staklenim bocama od 0,05 litara.

Promoter srpske rakije na globalnoj sceni

Destileriju Hubert 1924 sa pravom još nazivaju i začetnikom moderne srpske rakije, jer su od samog početka rada objedinili nekoliko ključnih aspekata: inovativni pristup proizvodnji, upotrebu samo kvalitetnih sirovina, estetski dizajn i globalnu eksponiranost.

Takođe, aktivno se bave i izvozom svojih proizvoda i na taj način na globalnoj sceni promovišu kvalitet srpske rakije. Na taj način i putem svojih premium rakija, ne samo da popularizuju rakiju, već i promovišu bogatu kulturu i nasleđe Srbije, stavljajući je na globalnu mapu kao destinaciju za vrhunske destilate.

Posetite Destileriju Hubert 1924

Destilerija Hubert pruža usluge organizovanih poseta destileriji i vođenih degustacija u prikladnom ambijentu nove degustacione sale. Svi koji se odluče da posete destileriju, biće u prilici da obiđu savremeni proizvodni pogon i da probaju rakije iz portfolia destilerije uz prilagođen meni

Stvaranje brenda putem HORECA kanala

Prodajna strategija ove destilerije oslanja se na HORECA sektor, jer to omogućava da se fokusiraju na ključne potrošače, koji imaju značajnu ulogu u oblikovanju potrošačkih preferencija i trendova. HORECA objekti su često mesta gde gosti prvi put imaju priliku da probaju nove proizvode, tako da kroz  njihove preporuke mogu postići širu prepoznatljivost. HORECA je važna, jer hoteli, restorani i kafei teže pružanju vrhunskog iskustva svojim gostima, a rakije Destilerije Hubert 1924 se uklapaju u taj pristup.

Prisustvo u HORECA sektoru pomaže izgradnji brenda, a svakako pruža i povratne informacije koje su dragocene svakom istinski profilisanom proizvođaču, jer im služe da kontinuirano unapređuju proizvode i prilagode ih potrebama tržišta.

Novo iz Destilerije Hubert 1924

Pored prepoznatljivog Hubert pakovanja od 0,7 litara, ova destilerija nedavno je predstavila tržištu i Hubert pakovanja od 0,05 litara.

Ideja za uvođenje malih boca proizašla je iz nekoliko razloga. Ova ambalaža pomažu restoranima i kafićima da lakše upravljaju zalihama i nudi raznovrsniju ponudu. Mala ambalaža je savršena  za putovanja i poklone, a hoteli i restorani ih mogu koristiti za ekskluzivne pakete i promotivne akcije. U restoranima i hotelima male boce su idealne za kreiranje degustacionih menija i specijalnih ponuda.

Takođe, uvođenjem malih boca proizvodi postaju pristupačniji i atraktivniji za različite vrste potrošača, čime se unapređuje prezentacija i promocija brenda.

Destilerija Hubert 1924 upakovala je u male boce rakije od šljive, dunje, kajsije, jabuke, kruške vilijamovke, kao i likere od višnje i maline.

Najbolje iz Vojvodine

Destilerija Hubert 1924 od 2022. godine sa ponosom nosi oznaku “Najbolje iz Vojvodine”, što je još jedna potvrda kvaliteta njihovih proizvoda

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
U fokusu