VINJAK HEDONIC Arhivski vinjak star 50 godina

VINJAK HEDONIC

Kompanija Rubin predstavila je svoj dragulj – Vinjak Hedonic, arhivski vinjak star 50 godina, u posebnom pakovanju, pretočen u kristalnu bocu i ukrašen 24-oro karatnim zlatom

Kompanija Rubin sa ponosom je predstavila svoje najveće ostvarenje – Arhivski Vinjak Hedonic, najprestižniji proizvod iz porodice vinjaka, predstavljen je javnosti u ekskluzivnom prostoru restoran kabarea Lafayette u Beogradu. Uz posebno osmišljen program kabarea,  publika je imala priliku da prisustvuje premijeri ovog impresivnog pića.

Kralj vinjaka

Kralj vinjaka – Hedonic, prezentuje kraljevsko izdanje u koje je unet decenijski rad, trud i znanje. Umetnost ovog pića leži u činjenici da je Hedonic nastao prema jedinstvenoj recepturi utemeljenoj na iskustvu i tradiciji, u kojoj će i najizbirljiviji stručnjaci iskusiti zadovoljstvo i užitak za čula.

Vinjak star 50 godina

O ekskluzivnosti ovog proizvoda iz porodice vinjaka govori i činjenica da je u njegovom stvaranju učestvovao niz generacija tehnologa, koji su ispratili njegovo sazrevanje i starenje u hrastovoj buradi tokom perioda dugog pet decenija. Neverovantih 50 godina, odabrani vinski destilati i vinjaci kultivisani su i sazrevali u specifičnim Rubinovim buradima, proizvedenim od srpskog hrasta. Godine odležavanja tokom kojih dolazi do niza procesa u vinskom destilatu su jedan od najvažnijih faktora koji utiču na nezaboravan ukus i miris ovog pića i recipročne su kvalitetu i vrednosti vinjaka.

Vinjak Hedonic

Kada je Vinjak Hedonic u pitanju, polovina jednog veka bila je savršena mera za dostizanje najfinijeg, bogatog i kompleksnog ukusa, koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Najpre snažan i složen, na prvi utisak Hedonic prelazi u izuzetno trajan, mekan i harmoničan ton karamele, vanile i sušenog voća. Karakteriše ga intenzivno prisustvo tanina i ukus koji se dugo nakon konzumiranja zadržava i opstaje prisutan, asocirajući na prijatan sladak ukus meda.

Arhivski vinjak

Vinjak Hedonic je snažan i moćan užitak, avantura neponovljivih aroma i ukusa. Ovo piće predstavlja jedan aromatični vremeplov i savršenu kompoziciju ukusa istinske umetnosti vinjaka.

Vinjak Hedonic, kao zaštitni znak Rubina, konačno je dobio svoje arhivsko izdanje, krunisan u posebnom pakovanju i pretočen u prelepu kristalnu bocu, ukrašenu 24-oro karatnim zlatom, u specijalnoj ukrasnoj kutiji, zajedno sa odgovarajućim asesoarima za serviranje.

Vinjak Hedonic definitivno je proizvod koji osvaja, kako ukusom, tako i izgledom.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
U fokusu