RAKIJE JUBILEJ Rakije sa ukusom tradicije

Rakije Jubilej burad

Destilerija Alimpić, koja stoji iza brenda Rakije Jubilej, proizvodi rakije od kajsije, kruške, dunje i šljive. Na tržište izlaze sa rakijama koje prave u standardom kvalitetu, s tim što rakiju od šljive proizvode i u premium kvalitetu i nude je konzumentima kao „Porodičnu rezervu“

U Srbiji se skoro na svakodnevnom nivou otvaraju nove destilerije. Neke su male, neke velike, neke su impresivne, a neke su naprosto utisak. Destilerija Alimpić jeste utisak i to iz više razloga – Mešaju se u ovoj destileriji tradicija, ponos, snaga, ljudskost, priča, želja, kvalitet. Kada se ova mešavina sinergijski sklopi u krajnji proizvod dobijamo rakije Jubilej.

Rakije Jubilej – Najbolji odnos cene i kvaliteta

Rakije Jubilej nisu najbolje rakije na srpskom tržištu, ali su rakije koje za svoju cenu nude najbolje. Nećemo biti pretenciozni ni ako kažemo da ove rakije mogu da koštaju i mnogo više nego što koštaju i da bi u okviru više cenovne kategorije bile u vrhu za ono što nude.
Mišljenja smo da su cene rakija Jubilej veoma mudro i ekonomski ispravno kreirane i da one podmiruju sve troškove i donose zaradu destileriji Alimpić. Mišljenja smo i da velika većina naših destilerija, koje spadaju u ono najboljo što Srbija danas nudi, treba da se ugledaju na cenovno-kvalitetnu politiku destilerije Alimpić i da slede pravila koja oni postavljaju u prilasku i komunikaciji sa konzumentima.

jubilej rakija

Rakije Jubilej – Kvalitet prodaje rakiju

Da bi jedna destilerija mogla pravilno da se pozicionira na tržištu, potrebno je da zadovolji mnoge preduslove, ali i da zaposli svoje kapacitete. To je veoma kompleksan zadatak i mnogi ulažući u proizvodnju rakija ne shvataju da nije dovoljno ispeći rakiju, negovati je u buretu i zapakovati u flašu. To je tek početak dugotrajnog i komplikovanog procesa, koje počinje u voćnjaku, a završava se u „novčaniku“ vlasnika destilerije.
Potrebno je veliko znanje, obrazovanje, smisao za posao, veštine u vođenju posla, prepoznavanje tržišta, razumevanje signala koje ono šalje, ali i smisao za lepo, za marketing, te sposobnost da se prevaziđu prepreke i da ne nabrajamo dalje. Kada su svi preduslovi ispunjeni, lako su kapaciteti prodati.

Rakije Jubilej – Znalački napravljene rakije

Destilerija Alimpić proizvodi rakije od kajsije, kruške, dunje i šljive. Na tržište izlaze sa rakijama koje prave u standardom kvalitetu, s tim što rakiju od šljive proizvode i u premium kvalitetu i nude je konzumentima kao „Porodičnu rezervu“.
Probali smo sve rakije destilerije Alimpić, koje se trenutno nalaze na tržištu i generalno smo mišljenja da su sve aromatične, da odlično oslikavaju teroar na kom se proizvode, da je primetno da su negovane i da se ništa nije prepuštalo slučaju, da su smišljeno kreirane, da su osmišljene kao rakije za ugostiteljske objekte, ali i kao rakije koje će ostaviti utisak na svakom druženju ili slavlju.

Takođe, važno je istaći da se vodilo računa o njihovoj stabilizaciji nakon destilacije, te odležavanju i starenju u pažljivo biranim italijanskim, francuskim i srpskim hrastovim buradima. Odabrana su i posebna burad, koja se prave u italijanskoj firmi Garbellotto, čime je zaokružena prelepa voćna aroma rakija, dopunjena sa blagodetima koje daje hrast.

Interesantno je da u destileriji Alimpić koriste burad od trešnjinog drveta, koja služe za harmonizaciju razblažene rakije, koja osim specifične arome daju blago crvenkasti ton rakijama Jubilej.

Sve je smišljeno rađeno i nije se preterivalo u traženju dodatnih ukusa, mirisa i generalno aromatskih kompleksa koji se dobijaju dugogodišnjim negovanjem.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
U fokusu