IRISH CREAM Baileys

Baileys

Irish cream Baileys je kao savršen za smenu leta i lepe jeseni, te vam Spirit Style magazin preporučuje ovaj liker kao piće za ranu jesen

Normalno bi bilo očekivati da u oktobru vreme značajnije počne da se kvari, no sudeći po najavama očekuje nas Miholjsko leto, koje nas greje tokom dana, ali noći postaju hladne.

Interesantno i kremasto

Te i takve noći, nakon prijatnih dana, traže nešto interesantno i kremasto, nešto neuobičajeno, nešto za opuštanje, nešto što greje. Neka to u oktobru bude Baileys, kremasto piće za uživanje, bazirano na irskoj tradiciji destilerija i mlekarske proizvodnje.

Baileys

Baileys je sigurno najpoznatiji krem liker na svetu, u kom se prepliću kremasta struktura najfinije irske slatke pavlaka i tri puta destilovanog irskog viskija. Nećete pogrešiti ukoliko ga konzumirate čistog, u koktelima ili sa dodatkom kocke leda, ali i ako ga dodate u italijanski espreso.

Budi vaša čula

Sinergija njegovih ukusa i hrskave strukture dugo ostaje prisutna, a fino usklađeni alkohol čini da se čitav utisak podigne na viši nivo, te da se probude vaša čula.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
U fokusu