Budite deo najboljih iz Srbije: Vaša destilerija na Spirit Style festivalima

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo o predstojećim terminima za najprestižniji događaj u svetu destilerija kod nas – Spirit Style Festivalu.

Datumi koje bi trebalo da rezervišete u svom kalendaru su:

11.05.2024. – Beograd

29.06.2024. – Beograd

13.07.2024. – Srebrno jezero

26.10.2024. – Beograd

Ekskluzivnost pod otvorenim nebom

Kao i prethodni, Spirit Style Festivali će biti održani na urbanoj lokaciji, na piaceti ispred najprometnijeg i najurbanijeg tržnog centra Rajićeva, u samom centru Beograda, dok će festival 13.07. biti održan na terasi najluksuznijeg hotela Braničevskog okruga, Srebrno jezero. Za vreme trajanja Spirit Style festivala ove dve lokacije postaju epicentar luksuza i elegancije, idealne za okupljanje istomišljenika željnih da istraže vrhunske rakije i delikatese iz Srbije.  Festivali u Beogradu počinju u 12 časova i trajaće sve do 22 časa, dok će festival na Srebrnom jezeru početi u 18h i trajaće do 24h.

Cilj Spirit Style festivala

Spirit Style Festival ispred TC Rajićeva je mesto koje okuplja ljubitelje dobrog provoda, ali i one koji cene kvalitetnu hranu i piće. Ovaj događaj je ne samo prilika za hedonizam već i za učenje i razmenu iskustava sa stručnjacima iz oblasti rakija i gastronomije. Naš cilj je okupiti najbolje destilerije i proizvođače vrhunskih delikatesa na najprometnijoj i najurbanijoj lokaciji u Beogradu, kako bismo velikom broju ljudi pokazali kakva je ponuda srpskih premium rakija i delikatesa, da se omogući degustacija i prodaja, ali i da se brendiraju srpske destilerije i ponuda premium rakija.

Naš fokus je na promociji najboljih domaćih proizvoda, stoga festival predstavlja izvanrednu priliku da se pokaže najbolje što Srbija može da ponudi. Ističemo luksuz, premium kvalitet, urbanu eleganciju i sve ono što privlači ljubitelje dobrog ukusa.

Spirit Style na Srebrnom jezeru okupiće najbolje destilerije i proizvođače delikatesa iz Srbije, ali i lokalne proizvođače delikatesa. Festival je luksuznog tipa i u okviru njega će se održati radionioca o uparivanju premium rakije i lokalne gastronomije, kao i radionica o uparivanju premium rakije i luksuznih cigara.

Zašto bi Vaša destilerija trebalo da se prezentuje na našem festivalu?

Izlagači u Beogradu će imati privilegiju da se predstave na poziciji koja garantuje brendiranje i prodaju. Osim toga, očekuje vas ogromna vidljivost, budući da je procenjeno da će subotom preko 100.000 stranaca i gostiju Beograda proći pored naših štandova. Očekujemo da će festival privući i oko 20.000 Beograđana, stvarajući priliku za direktnu interakciju sa potencijalnim stalnim kupcima.

Festival na Srebrnom jezeru održaće se u piku turističke sezone i namenjen je turistima, vlasnicima i menadžerima restorana i hotela koji se nalaze u turističkom kompleksu Srebrno jezero i koji se naslanjaju na opštine koje gravitiraju oko turističkog kompleksa Srebrno jezero. U jeku turističke sezone na Srebrnom jezeru prisutno je svakog dana oko 80.000 turista. Na Srebrnom jezeru i opštinama koje se naslanjaju na njega postoji oko 500 restorana i hotela i biće pozvani svi vlasnici i menadžeri. Našim gostima-izlagačima nudimo kompletno uređen izložbeni prostor, mali ili veliki, sav potreban asesoar, večeru, spavanje i doručak u hotelu Srebrno jezero.

Ono što je novo i što posebno naglašavamo je intenzivno angažovanje na polju PR-a i komunikacije sa medijima, što će dodatno doprineti promociji Vaše destilerije na najuticajnijim medijima.

Ne propustite priliku da Vaša destilerija bude deo ovih ekskluzivnih događaja! Kontaktirajte nas kako biste rezervisali svoje mesto i osigurali nezaboravno iskustvo koje vam pružamo.

Spirit Style Festivali vas čekaju – budite deo priče o luksuzu i prefinjenom ukusu!

Više informacija:

Tel: +381 63 217 527

E-mail: dejan.miskov@spiritstyle.rs

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
U fokusu